Festsalen og Den Blå Peisestue – Festlokaler i Oslo Vest!

Festsalen benyttes til alt fra bryllup til konferanser og er vårt mest fleksible selskapslokale. Den Blå Peisestue er en lun salong med åpen peis som alltid følger med Festsalen, men som også kan leies for seg selv til mindre selskap.
Vi tilbyr det beste i festlokaler Oslo vest

 • Ønsket dato for arrangementet
 • Hva ønsker du å arrangere? Aktuelle datoer, type opplegg, hvilket lokale vil du være i?

Festsalen er et staselig rom for viktige anledninger i livet. Veggdekorasjoner med håndmalte blomsterranker og eksotiske fugler i en nordisk fargepalett gjør rommet lyst og romantisk. Det er vakker utsikt gjennom de store vinduene på begge sider, over Norsk Folkemuseum og Bygdø Kongsgård.

I Festsalen er det er plass til alt mellom 30 – 140 gjester. Når du bestiller Festsalen selskapslokale følger alltid salongen Den Blå Peisestue med. Peisestuen er grei å ha både før og etter maten, til mingel og kaffeprat.

Festsalen benyttes til alt fra bryllup til konferanser, og kan rigges på mange ulike måter. Vi bruker ovale bord til middager, men kan også rigge i hestesko eller kinosaloppsett, for eksempel til ulike typer firma arrangementer.

 

Praktisk info
 • Connector.Connector.

  Peis

 • Connector.Connector.

  Wi-Fi

 • Connector.Connector.

  30 - 140 gjester

 • Connector.Connector.

  AV-utstyr

 • Connector.Connector.

  Piano

Festsalen og Blå Peisestue – beste festlokaler i Oslo Vest

Det er takhengt projektor, lerret og et godt BOSE musikkanlegg i Festsalen. Det er også gratis trådløst nettverk. Den åpne peisen med sprakende peisild er et stort trivselsmoment gjennom kalde vintermåneder. Et Kawai piano gjør det enkelt å organisere levende musikk. Festsalen har et lite tilstøtende rom; Kabinettet, som kan brukes til gaverom eller for oppsett av ulike typer buffeter hvis det er behov for det. Det er heis til Festsalen for den som ikke kan gå trapper.

Festsalen er et staselig rom for de viktige anledningene i livet. Du kan gjerne leie det til dine spesielle anledninger!

Den Blå Peisestue er en lun salong med stor åpen peis som ligger noen trappetrinn ned for Festsalen og som alltid følger den til utleie. I peisestuen er det populært å servere kaffe etter middag hvis det er et mindre selskap. Den Blå Peisestue er også et greit rom å være i for den som ikke liker høy musikk hvis det skal danses i Festsalen.
Den Blå Peisestue kan også brukes som samtalerom eller grupperom hvis du arrangerer møtedag på Gjestestuene. Rommet innbyr til gode samtaler i komfortable rammer. Til små grupper er det også mulig å rigge rommet med middagsbord foran peisen.

Her ser du hvordan de ulike rommene på Gjestestuene kan rigges.
Den Blå Peisestue har fast oppsatt rigg.

Se våre betingelser og avbestillingsregler her

70-års feiringen vi hadde på Gjestestuene ble en total suksess. Vi får fortsatt telefoner fra venner som begeistret nevner kvelden og den flotte feiringen. Vi har anbefalt dere til nye jubilanter og kommer gjerne tilbake!

Se bilder av festlokalene

 •  

  Festsalen selskapslokale med blomsterdekorasjon

  Festsalen på Gjestestuene

 •  

  Festsalen selskapslokale sommerstid

  Sommerlig i Festsalen med oppdekking til bryllup

 • Dekket til kaffe i Den Blå Peiestue

 • Gjestestuene selskapslkaler utendørs, bakken opp

  Bakken opp til Gjestestuene

 • Sommer i en pyntet Festsal

  Sommer i festsalen

 • Festsalen selskapslokale vinterfest

  Vinter og fest i vårt vakreste rom

 • Uteområder på Gjestestuene

  Uteområdene på Gjestestuene

Send forespørsel til post@gjestestuer.no
eller ring 488 91 603