Festmeny

Meny til festen

Noen liker fingermat, andre vil ha fire-retters middager. Om sommeren er mat fra sommergrillen populært, mens vilt og varme supper frister vinterstid. Buffeter er mye brukt når konfirmanten skal feires, mens en festmeny til 75-års lunsjen kanskje bare består av to retter. En festmeny akkurat for deg er tilgjengelig i våre historiske selskapslokaler på Gjestestuene.

Festmeny på Gjestestuene
Mat til festen Festmeny TG Selskapsmat
Festmeny

Festmenyer til livets store anledninger

Det mest popuære på Gjestestuene er tre-retters festmeny. Det er TG Selskapsmat som står for disse. TG Selskapsmat holder til på kjøkkenet på Gjestestuene og har ansvar for all servering i våre selskapslokaler. Kjøkkenets festmeny består vanligvis av en musserende aperitiff ved ankomst. Til bords er det vanlig med forrett, hovedrett og dessert, selv om noen kanskje velger en hvilerett i tillegg – hvis det skal være riktig fint! Til maten setter kjøkkenets vinspesesialist sammen en deilig vinmeny tilpasset maten som er valgt. Etter maten er det godt med en liten benstrekk før kaffe og avec serveres, kanskje i Festalen, eller kanskje i salongen Den Blå Peisestue. Hvis det er ønsket, går det an å ta med enkle kaker, for eksempel kransekake, til kaffen på Gjestestuene.

Priser på kjøkkenets menyer til fest varierer litt med hvor mye vin som skal sjenkes og hvor lenge arrangementet skal vare.  Under ser du TG Selskapsmats ulike oppsett på Festpakker. Husk at lokalleie kommer i tillegg til Festpakken.

Priser for ulike festmenyer


Festmeny 1:

1 glass musserende vin
3 retters meny (tilpasset utvalg)
1 glass vin til forrett
2 glass vin til hovedrett
Vann og alkoholfrie alternativer
Kaffe/te
Cognac/likør
Lunsjarrangement Kr. 1090,- (uten avec)
Kveldsarrangement (med avec) Kr. 1325,-


Festmeny 2:

Musserende vin med etterskjenk
3 retters meny
1 glass vin til forrett med etterskjenk
2 glass vin til hovedrett med etterskjenk
Vann, mineralvann, alkoholfrie alternativer
Kaffe/te
Cognac/likør
Kr. 1385,-

Festmeny 3:
Musserende vin med etterskjenk
4 retters meny hvorav 1 osterett
1 glass vin til forrett med etterskjenk
2 glass vin til hovedrett med etterskjenk
1 glass dessertvin
Vann, mineralvann, alkoholfrie alternativer
Kaffe/te
Cognac/likør
Kr. 1425,-


Festmeny i festlokalene på Gjestestuene
Send forespørsel til post@gjestestuer.no eller ring 488 91 603