Meny til festen

Har du noe viktig å feire blir det gjerne markert med en festmeny. Noen liker fingermat, andre vil ha fire-retters middager. Om sommeren er mat fra sommergrillen populært, mens vilt og varme supper frister vinterstid. Buffeter er mye brukt når konfirmanten skal feires, mens en festmeny servert som lunsj kanskje bare består av to retter. En festmeny som passer for akkurat deg finner du i våre historiske selskapslokaler på Gjestestuene og Sæterhytten.

Festmeny Gjestestuene
Laks og finsnittede grønnsaker
Meny til fest på Gjestestuene

Festmenyer til livets store anledninger

Mest populært på Gjestestuene og Sæterhytten er tre-retters festmenyer. Det er kjøkkenet vårt, TG Selskapsmat, som står for disse. TG Selskapsmat driftes fra Gjestestuene og har ansvar for all servering i våre selskapslokaler. Kjøkkenets festmeny består vanligvis av en musserende aperitiff ved ankomst. Til bords er det vanlig med forrett, hovedrett og dessert, selv om noen kanskje velger en hvilerett i tillegg – hvis det skal være riktig fint! Til maten setter kjøkkenets vinspesialist sammen en deilig vinmeny tilpasset maten som skal serveres. Etter maten er det godt med en liten benstrekk før kaffe og avec serveres, kanskje i Festsalen, eller kanskje i salongen Den Blå Peisestue. Hvis det er ønsket går det an å ta med enkle kaker selv til kaffen på Gjestestuene. "Enkle kaker" kan for eksempel være sjokoladekake, gulerotkake eller kransekake.

Priser på kjøkkenets ulike festpakker varierer litt, avhengig av innhold, selskapets varighet og hvor mye vin som ønskes inkludert.  Under viser vi deg hva det koster for de ulike pakkeløsningene TG Selskapsmat tilbyr til fest. Husk at lokalleie kommer i tillegg.

Priser for festmenyer

Festmeny 1:
1 glass musserende vin
3 retters meny (tilpasset utvalg)
1 glass vin til forrett
2 glass vin til hovedrett
Vann og alkoholfrie alternativer
Kaffe/te
Cognac/likør
Lunsjarrangement Kr. 1100,-
(uten avec)
Kveldsarrangement (med avec) Kr. 1590,-

Festmeny 2:
Musserende vin med etterskjenk
3 retters meny
1 glass vin til forrett med etterskjenk
2 glass vin til hovedrett med etterskjenk
Vann, mineralvann, alkoholfrie alternativer
Kaffe/te
Cognac/likør
Kr. 1725,-

Festmeny 3:
Musserende vin med etterskjenk
4 retters meny hvorav 1 osterett
1 glass vin til forrett med etterskjenk
2 glass vin til hovedrett med etterskjenk
1 glass dessertvin
Vann, mineralvann, alkoholfrie alternativer
Kaffe/te
Cognac/likør
Kr. 1895,-

Image
Send forespørsel til post@gjestestuer.no
eller ring 488 91 603