Image

Festsalen og Den Blå Peisestue

De fineste festlokalene i Oslo - her kan du virkelig feire livets høytideligheter!

Festsalen og Blå Peisestue

Raske fakta

Festsalen er et staselig rom for viktige anledninger i livet. Veggdekorasjoner med håndmalte blomsterranker og eksotiske fugler i en nordisk fargepalett gjør rommet lyst og romantisk. Det er vakker utsikt gjennom de store vinduene på begge sider, over Norsk Folkemuseum og Bygdø Kongsgård.

I Festsalen er det er plass til alt mellom 30 – 120 gjester. Når du bestiller Festsalen selskapslokale følger alltid salongen Den Blå Peisestue med. Peisestuen er grei å ha både før og etter maten, til mingel og kaffeprat.

Festsalen benyttes til alt fra bryllup til konferanser, og kan rigges på mange ulike måter. Vi bruker ovale bord til middager, men kan også rigge i hestesko eller kinosaloppsett, for eksempel til ulike typer firma arrangementer.

 

Praktisk info

30 - 120 personer

AV & piano

uteområde

parkering

Gjestestuene

Strømsborgveien 2, 0287 Oslo

Selskapslokaler i Oslo med alt du trenger!

Festlokale i Oslo

Høstblomster på festbordet

Det er takhengt projektor, lerret og et godt musikkanlegg i Festsalen. Det er også gratis trådløst nettverk. Den åpne peisen med sprakende peisild er et stort trivselsmoment gjennom kalde vintermåneder. Et Kawai piano gjør det enkelt å organisere levende musikk. Festsalen har et lite tilstøtende rom; Kabinettet, som kan brukes til gaverom eller for oppsett av ulike typer buffeter hvis det er behov for det. Det er heis til Festsalen for den som ikke kan gå trapper.

Festsalen er et staselig rom for de viktige anledningene i livet. Du kan gjerne leie det til dine spesielle anledninger!

Den Blå Peisestue er en lun salong med stor åpen peis som ligger noen trappetrinn ned for Festsalen og som alltid følger den til utleie. I peisestuen er det populært å servere kaffe etter middag hvis det er et mindre selskap. Den Blå Peisestue er også et greit rom å være i for den som ikke liker høy musikk hvis det skal danses i Festsalen.

Peisestuen i Gjestestuene selskapslokaer med kaffe og cognac

Lunt i Den Blå Peisestue.

Den Blå Peisestue kan også brukes som samtalerom eller grupperom hvis du arrangerer møtedag på Gjestestuene. Rommet innbyr til gode samtaler i komfortable rammer.  I Den Blå Peisestue er det ikke mulig å rigge om rommet.

Feiringen vi hadde på Gjestestuene ble en total suksess. Vi får fortsatt telefoner fra venner som skryter av den flotte festen. Vi anbefaler dere med glede til nye jubilanter og kommer gjerne tilbake!
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Image

  Flere bilder fra Festsalen og peisestuen

  Image
  Image
  Image
  Selskapslokale i Oslo - Festsalen
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Send forespørsel til post@gjestestuer.no
  eller ring 488 91 603