Image

Vårt vakreste og mest populære festlokale med fantastisk utsikt over Norsk Folkemuseum

Festsalen og Den Blå Peisestue

Raske fakta

Festsalen er et staselig rom for viktige anledninger i livet. Veggdekorasjoner med håndmalte blomsterranker og eksotiske fugler i en nordisk fargepalett gjør rommet lyst og romantisk. Det er vakker utsikt gjennom de store vinduene på begge sider, over Norsk Folkemuseum og Bygdø Kongsgård.

I Festsalen er det er plass til alt mellom 30 – 120 gjester. Når du bestiller Festsalen selskapslokale følger alltid salongen Den Blå Peisestue med. Peisestuen er grei å ha både før og etter maten, til mingel og kaffeprat.

Festsalen benyttes til alt fra bryllup til konferanser, og kan rigges på mange ulike måter. Vi bruker ovale bord til middager, men kan også rigge i hestesko eller kinosaloppsett, for eksempel til ulike typer firma arrangementer. Ordinær leiepris er 18,900 kr, men på søndager leies Festsalen ut til spesialpris på 14,900 kr.

 

SEND FORESPØRSEL
Praktisk info

30 - 120 personer

AV & piano

Stort uteområde

Gratis parkering

Pris 18,900 kr

Selskapslokaler i Oslo med alt du trenger!

Send forespørsel til post@gjestestuer.no
eller ring 488 91 603

Gjestestuene på Norsk Folkemuseum

Strømsborgveien 2, 0287 Oslo
Image

Festsalen

Festsalen er et staselig rom for de viktige anledningene i livet. Du kan gjerne leie det til din spesielle feiring!

Festsalen ligger i andre etasje på Gjestestuene med fantastisk utsikt over Norsk Folkemuseum og Bygdøy. Den åpne peisen med sprakende peisild er et stort trivselsmoment gjennom kalde vintermåneder, slik den store grønne gårdsplassen er det om sommeren. Festsalen har et lite tilstøtende rom, Kabinettet, som kan brukes til gaverom eller for oppsett av ulike typer buffeter hvis det er behov for det. Det er takhengt projektor, lerret og et godt musikkanlegg i Festsalen.

Det er heis til Festsalen for den som ikke kan gå trapper.

Den Blå Peisestue

Den Blå Peisestue er en vakker salong som ligger noen trappetrinn ned for Festsalen og som alltid følger den til utleie. I peisestuen er det populært å servere kaffe etter middag hvis det er et mindre selskap. Det er stor åpen peis i rommet. Den Blå Peisestue er et populært rom for de som ikke liker høy musikk hvis det skal danses i Festsalen.

Lunt i Den Blå Peisestue
Den Blå Peisestue kan også brukes som samtalerom eller grupperom hvis du arrangerer møtedag på Gjestestuene. Rommet innbyr til gode samtaler i komfortable rammer.

Image
Feiringen vi hadde på Gjestestuene ble en total suksess. Vi får fortsatt telefoner fra venner som skryter av den flotte festen. Vi anbefaler dere med glede til nye jubilanter og kommer gjerne tilbake!
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Image

  Flere bilder fra Festsalen og peisestuen

  Image
  Image
  Image
  Selskapslokale i Oslo - Festsalen
  Image
  Image
  Send forespørsel til post@gjestestuer.no
  eller ring 488 91 603