Danseoppvisning på Gjestestuene

Vi setter en ekstra spiss på festen din med musikk og dans

Folkedansoppvisning på Gjestestuene er alltid populært. Vi hjelper deg med å arrangere en folkedansoppvisning på gårdsplassen, eller innendørs i vinterhalvåret. Vi kan også tilrettelegge for folkedanskurs som samler gjestene i en morsom aktivitet.

Norsk Folkemuseums Dansegruppe teller vel 70 dansere i alderen seks til tjuefem år, og har et bredt utvalg av norske folkedanser på repertoaret. Dansegruppen har svært flinke spellemenn og en aktiv medlemsmasse som opptrer både i Norge og internasjonalt. Dansegruppen på Norsk Folkemuseum ble startet for over 70 år siden og gir ofte folkedansoppvisninger på ulike arrangementer, fra store statsbesøk til private feiringer som bryllup og jubileer.

Vi skreddersyr gjerne et program som passer til ditt selskap på Gjestestuene - ta kontakt med Dansegruppen så ordner vi det!

Dansemeny

Folkedansoppvisning med tre dansepar og musiker
Dansere i alderen 13 – 20 år gir en forrykende forestilling med folkedanser som riler, springar og pols. Hvis hallingdans er ønsket, ta kontakt med dansegruppa.


Pris: 11 900 kr (uten hallingdans)

Varighet: Ca 20 minutter

Image

Folkedansoppvisning med et dansepar og musiker
Kort oppvisning med to erfarne folkedansere som danser og en felespiller.  Et slikt opplegg kan passe der plassen er for liten for mange dansepar, eller hvis det er snakk om kun et raskt innslag der gjestene sitter til bords. Ønskes hallingdans ta kontakt med dansegruppen.


Pris fra 7900 kr (uten hallingdans)
Varighet ca 10 minutter

Image

Folkedansoppvisning med kurs
Folkedansforestilling med tre dansepar og musiker, og et enkelt og gøyalt folkedanskurs for deg og dine gjester etterpå.

.

Pris: 13 900 kr 
Forestilling ca 20 minutter
Kurs ca 30 - 40 minutter

Image

Folkedans - kurs
Vil dere lære å danse folkedans?
Vi tilpasser nivået til gruppen, og lover en morsom opplevelse! Prisen inkluderer instruktør og musiker. Alle dansere og musikere bruker bunad. Vi forteller om bunader og instrument hvis ønskelig. Norsk eller engelsk.


Pris: Send forespørsel
Varighet ca 30 - 40 minutter 

Image

Folkemusiker eller minikonsert
Vi gir deg en skreddersydd oppvisning eller minikonsert fra museets flinke folkemusikere. Det er mange som velger en folkemusiker til vielser i stavkirken. Det å spille bruden inn i kirken og brudeparet ut igjen er en gammel tradisjon.

Priser fra:
5700 kr per musiker                       


Image

Kontakt
Ønskes flere dansere enn angitt, kan det bestilles ekstra, mot et tillegg i prisen. Om nytt repertoar må øves inn tilkommer også ekstra kostnader som avtales direkte. Vi kan tilby konserter med  instrumenter som hardingfele, nøkkelharpe, fele, fløyte og munnharpe. Kontakt oss gjerne for skreddersydde tilbud.

Kontakt dansegruppen her

Image

Avbestillingsvilkår Norsk Folkemuseums dansegruppe: 

Avbestilling mer enn 14 dager før avtalt innslag er kostnadsfritt 

Ved avbestilling mellom 7 og 14 dager før innslag, tar vi 50% av avtalt pris 

Ved avbestilling mindre enn 7 dager før innsalg, tar vi 100% av avtalt pris

Image

Folketoner fra Dekor

Korjentene fra gruppen Dekor fremfører sanger fra et stort repertoar av folkemusikk, julesanger og klassisk musikk som kan tilpasses din anledning. Sangerne er i aldersgruppen 25-30 år og er alle tidligere sangere i Det Norske Jentekor. Dekor tilbyr solist, tre sangere eller hele koret på 6 sangere. Alle kan stille i bunad hvis det er ønsket.
Kontakt via post@gjestestuer.no

Priser fra: Solist 4500 kr. Trio 9000 kr. Hele koret 12,000 kr.
Varighet: 10 - 20 minutter

Image
Innslaget med dansekurs før middagen var en virkelig icebreaker – har aldri vært på en konferansemiddag med like livlig middagsaprat Seminarplanlegger -

Felespilleren satte prikken over i-en til selskapet!

Ikke helt hva du tenkte på?
Se omvisningsmenyen!

Send forespørsel til post@gjestestuer.no
eller ring 488 91 603