Danseoppvisning på Gjestestuene

Vi setter en ekstra spiss på festen din med musikk og dans

Folkedansoppvisning på Gjestestuene er alltid populært. Vi hjelper ofte kunder med å arrangere en eller annen form for folkedansoppvisning enten på gårdsplassen eller innendørs i vinterhalvåret. Vi kan også tilrettelegge for folkedanskurs hvor gjestene lærer nye oppvisningstriks.

Norsk Folkemuseums Dansegruppe teller vel 90 dansere i alderen seks til atten år, og har et bredt utvalg av norske folkedanser på repertoaret. Dansegruppen har svært flinke spellemenn og en aktiv medlemsmasse som opptrer både i Norge og internasjonalt. Dansegruppen på Norsk Folkemuseum ble startet for over 50 år siden og gir ofte folkedansoppvisninger på ulike arrangementer, fra store statsbesøk til private feiringer som bryllup og jubileer.

Vi skreddersyr gjerne et program som passer til ditt selskap på Gjestestuene - ta kontakt med Dansegruppen så ordner vi det!

Dansemeny

Folkedansoppvisning
Dansere i alderen 13 – 20 år gir en forrykende forestilling med folkedanser som riler, springar og halling. Dansegruppen stiller med tre dansepar og spellemann. 


Pris: 8900 kr 

Varighet: Ca 20 minutter

Image

Folkedansoppvisning med kurs
Forestilling som ovenfor, men med et enkelt og gøyalt folkedanskurs for deg og dine gjester etterpå.

.

Pris: 10 600 kr 
Forestilling ca 20 minutter
Kurs ca 30 - 40 minutter

Image

Folkedans - kurs
Vil dere lære å danse folkedans?
Vi tilpasser nivået til gruppen, og lover en morsom opplevelse! Prisen inkluderer to instruktører/dansere og spillemann. Alle dansere og musikere bruker bunad. Vi forteller om bunader og instrument hvis ønskelig. Norsk eller engelsk.


Pris: Send forespørsel
Varighet ca 30 - 40 minutter 

Image

Spillemann eller minikonsert
Vi gir deg en skreddersydd oppvisning eller minikonsert fra museets flinke folkemusikere. Det er mange som velger en folkemusiker til vielser i stavkirken. Det å spille bruden inn i kirken og brudeparet ut igjen er en gammel tradisjon. 


Priser fra:
En musiker 4000 kr                        

To musikere 7000 kr 

Image

Spillemann og hallingdansere
Kort oppvisning med to erfarne folkedansere som danser, og en felespiller. Oppvisningen inneholder ofte også litt hallingdans. Et slikt opplegg kan passe der plassen er for liten for mange dansepar, eller hvis det er snakk om kun et raskt innslag, der gjestene sitter til bords.


Pris fra 7000 kr
Varighet ca 10 minutter

Image

Betingelser og kontakt
Ønskes flere dansere enn angitt, kan det bestilles ekstra, mot et tillegg i prisen. Om nytt repertoar må øves inn tilkommer også ekstra kostnader som avtales direkte. Vi kan tilby konserter med  instrumenter som hardingfele, nøkkelharpe, fele, fløyte og munnharpe. Kontakt oss gjerne for skreddersydde tilbud.

Kontakt dansegruppen her

Image
Innslaget med dansekurs før middagen var en virkelig icebreaker – har aldri vært på en konferansemiddag med like livlig middagsaprat Seminarplanlegger -

Felespilleren satte prikken over i-en til selskapet!

Ikke helt hva du tenkte på?
Se omvisningsmenyen!

Send forespørsel til post@gjestestuer.no
eller ring 488 91 603