Bålkos på Gjestestuene

Samle kollegaene dine til en sosial og morsom møtedag med litt utetid i vinter

Bålkos på Gjestestuene er en morsom og samlende aktivitet vi tilbyr som del av møtedagen i vinter. Opplevelsen kombinerer friluftsliv og sosial hygge med møtedagen på Gjestestuene og Norsk Folkemuseum. Som en del av dagen legger vi til rette for at litt tid kan foregå ute rundt bålpannene. Hva er vel bedre en den gode praten rundt leirbålet for å frigjøre tankene og komme litt tettere sammen i arbeidsoppgavene som venter? Ta på turtøyet å ønsk velkommen til en annerledes møtedag på Norsk Folkemuseum!

Vi tilbyr møtedager med innlagt bålkos for mellom 20 og 30 deltakere, der bålkosen utgjør ca 60 minutter av møtedagen. Resten av møtedagen foregår inne i møtelokalene på Gjestestuene. Som en ekstra bonus har gruppen også gratis inngang til Friluftsmuseet hvis det ønskes mer utetid.

Bålkos på Gjestestuene
Bålkos på Gjestestuene
Bålkos og gløgg

Slik foregår bålkosen:

Vi tenner opp i bålpannene som en del av møtedagen, enten før lunsj, til lunsj eller etter lunsj. Dere får villmarksstubber med sitteunderlag å sitte på, og vi rigger med opptil 10 sitteplasser rundt hver bålpanne. Vi har også ullpledd til den som trenger det. I tillegg er det selvsagt viktig å kle seg varmt. Dere kan ta med egen frukt eller mashmallows å grille hvis dere ønsker, eller bare sitte å slappe av og prate rundt bålet.

Ønsker dere noe varmt å drikke rundt bålpannen, avtales det med kjøkkenet på Gjestestuene, TG Selskapsmat. Resten av møtedagen kan dere tilbringe inne i mer vante møteformer i møtelokalene. Blir det ufyselig vær på dagen dere har bestilt, kan bålkosen ute avbestilles med tre dagers varsel, og flyttes inn rundt peisen. Dere slipper da å betale for bålpannene. Dere står også fritt til å legge opp til mer utetid i det vakre kulturlandskapet på Folkemuseet, eller til å være med på en spennende omvisning.

Vi har åpen peis i alle rom på Gjestestuene, og er dere kalde etter tiden ute, kan vi legge litt ekstra ved i peisen for den som er frossen.

Vi har gratis parkeringsplass til rundt 20 biler og holdeplassen Kongsgården er bare 200 meter unna. Bruk buss 30 Bygdøy, så tar det 10 - 15 minutter fra sentrum i Oslo til bålkos på Gjestestuene.

Pris leie av bålplass:

Pris per bålpanne: kr 1700,-
Inkludert i prisen:
Opprigg med sittekubber og sitteunderlag
Ved til bålet i en drøy time
Gratis inngang til Norsk Folkemuseum
Gratis parkering

Minimum 20 personer

Lokalleie kommer i tillegg og koster 8500 kr for et rom og 10 900 kr for to rom. Mer info her!

Møtedag med bålkos og gulasjsuppe

Varm kakao, gløgg eller kaffe

Varm gulasjsuppe

Nystekt brød og aioli

Husets gode sjokoladekake

Pris kr 595,-

Møtedag med bålkos og vintertapas

Varm gløgg, kakao eller kaffe

Vintertapas med skinker, oster og pølser. Oliven og cornichon

Brød og aioli

Husets gode eplekake med krem

Pris kr 595,- 


Møtedag med bålkos og fiskesuppe

Varm gløgg, kakao eller kaffe

Kremet suppe med fisk, skalldyr, grønnsaker og urter

Brød og aioli

Blåbærcrumble med vaniljeis

Pris kr 595,-

Vinter på Norsk Folkemuseum

Vil du vite mer? Ta kontakt for et komplett tilbud på post@gjestestuer.no
eller ring 488 91 603