Grillmeny
Når våren kommer tar vi frem grillen og tryller frem liflige dufter ute på gårdsplassen
Ut på vårparten når vintertrette firmaer skal planlegge sommerfesten, frister vi alltid med grillmeny i våre selskapslokaler. Forventningene om varme sommerdager passer perfekt med deilig grillmat og iskald drikke. Sommerfest på Gjestestuene og Sæterhytten er slik: Varmt vær, grønne uteområder, hyl og latter fra folk som virkelig koser seg. I vakker symfoni med sesongens gode mat og drikke.
Grillmenyen skal være lett og lystig
Vår grillmeny er designet med tanke på uformelle selskaper der man ikke nødvendigvis skal sitte til bords gjennom mange retter og lange taler. I tillegg skal det kanskje ikke koste like mye som et jubileum eller en prestisjetung forretningsmiddag. I kjøkkenets grillmenyer tilbyr vi godt med drikke og tre smakrike grillting med deilig tilbehør til. Alt dette for under 950 kr. I tillegg kan man sette til lette deserter som for eksempel jordbær med sjokoladetrekk eller annet godt.
Vi kan også sette opp betalbar til sommerfesten slik at det er mulig for den enkelte å kjøpe ekstra drikke utover kvelden. Vi har musikkanlegg både på Sæterhytten, i Folkestuen og i Festsalen. God musikk kan også passe til en grillmeny i festelig lag.
Under har vi satt opp noen fristende alternativer vi håper faller i smak. Du ser mer om grillmenyene og ulike typer desserter og tilvalg på hjemmesidene til TG Selskapsmat.
Grillmenyer tilbys i hele sommersesongen fra begynnelsen av mai til slutten av september.
Kjøkkenets grilllmeny
Grillmeny 1
Spare ribs
Bratwürst
Grillet ørretfilet
Tzatziki, maiskrem, chimi churry, ratatoille, bønne- og linsesalat, frisk bladsalat med vinagrette.
Søtpotetsalat, saltbakte poteter med salsa verde.
Hjemmelaget brød og aioli.
.Drikke til:
En flaske vin per kuvert, fordelt på aperitff og til maten.
Kaffe/te
Kr 1095,-
Grillmeny 2
Helgrillet entrecôte.
Grillet landkyllingbryst.
Scampi på spyd
Tzatziki, maiskrem, chimi churry, ratatoille, bønne- og linsesalat, frisk bladsalat med vinagrette.
Søtpotetsalat, saltbakte poteter med salsa verde.
Hjemmelaget brød og aioli.
Drikke til:
En flaske vin per kuvert, fordelt på aperitff og til maten.
Kaffe/te
Kr 1145,-
Grillmeny 3
Marinert helgrillet oksefilet.
Svinefilet og rosmarin.
Salma og sweet chili.
Tzatziki, maiskrem, chimi churry, ratatoille, bønne- og linsesalat, frisk bladsalat med vinagrette. Søtpotetsalat, saltbakte poteter med salsa verde.
Hjemmelaget brød og aioli.
Drikke til:
En flaske vin per kuvert, fordelt på aperitff og til maten.
Kaffe/te
Kr 1210,-