Vinterbryllup på Gjestestuene

Gjestestuene bryllupslokaler er fine til vinterbryllup. 

Synes du knitrende peisild og vinter kan være vel så bra som bryllup i stekende sommersol? Vi arrangerer ofte vinterbryllup i Gjestestuene på Norsk Folkemuseum. Det er vel så hyggelig og personlig som sommerbryllup. De åpne peisene i alle rom gjør at snøen utenfor blir den stemningsfulle kulissen du ønsker deg til din store dag. Og i og med at færre gifter seg vinterstid kolliderer det ikke med andre bryllup i vennekretsen.

Vakkert vinterbryllup i Oslo

Vinterstid viser Gjestestuene bryllupslokaler seg fra en lunere og roligere side en gjennom den hektiske sommeren. Vi har mange brudepar som setter pris på å feire i den hvite årstiden. Til vinterbryllup skapes stemningen fra levende stearinlys og knitrende peisild, mens snøen kanskje laver ned utenfor vinduene. Det er færre bryllup om vinteren en om sommeren, så gjestene har kanskje ikke vært i en slik feiring på en stund, og nyter bryllupsfesten enda mer. Vinterbryllup på Gjestestuene

Lokalene på Gjestestuene passer godt til vinterbryllup. Med mørkt tømmerpanel på veggene i første etasje er det lunt og hyggelig å motta gjestene her, med levende lys og god varme. I Festsalen i andre etasje er rommet høytidsstemt med håndmalt tapet i elegante nyanser av grått, rødlig, grønt og blått, noe som kler vintersesongen utenfor vinduene. I Den Blå Peisestue er det alltid hyggelig etter middagen. Den store peisen og de gode sofaene gir lun hygge, og praten går lett, mens det danses i Festsalen like ved.

Vinterbryllup Kjøkkenet på Gjestestuene, TG Selskapsmat, serverer ofte menyer med vilt som rype, hjort og reinsdyr om vinteren. Og kanskje litt mer smaksrike og fyldige desserter som pasjonsfrukt delice og creme brulé. Det er mange gode grunner til å gifte seg om vinteren!

Det er mulig å gifte seg i stavkirken på Norsk Folkemuseum om vinteren også.

Men det er viktig å kle seg varmt, for bygningen er ikke oppvarmet. I stavkirken har vi skjulte lysspotter i taket i alteret, og vi tenner to alterlys. Det kan oppleves som litt dunkelt i kirkerommet, men man venner seg fort til det begrensete lyset, og det gir en fin og spesiell opplevelse av vielsen.

Vinterbryllup

Takk for en fantastisk bryllupsfeiring hos dere!
Vi tar med oss minnene resten av livet

- Brudepar vinteren 2019 -

Bestill Gjestestuene til vinterbryllup

leie
hele huset

45 - 140 gjester
Eksklusivt
Leiepris 20,900 kr

Gjestestuene selskapslokale

Bestill her
Festsalen og Blå Peisestue

45 - 60 gjester
Våre vakreste rom
Leiepris 14,900 kr

Festsalen Gjestestuene

Bestill her
Folkestuen og
Østerdalsstua

10 - 35 gjester
Lunt for små grupper
Leiepris 8900 kr

Folkestuen og Østerdalsstua

Bestill her
Image
Image
Vinterbryllup på Gjestestuene
Har du spørsmål? Send til post@gjestestuer.no
eller ring 488 91 603