Firmafest på Gjestestuene

Vi holder mange typer firmafester på Gjestestuene og Sæterhytten. Om sommeren kan mye av firmafesten foregå utendørs på våre vakre grønne utearealer, eller med spennende opplevelser på Norsk Folkemuseum. Om vinteren gir de store peisene på Gjestestuene et naturlig fokus når dere skal feire en anledning. Vi lager “årets firmafest” for dere!

Festsalen og Blå Peisestue

40 - 70 gjester
Ligger i andre etasje
Leiepris 18,900 kr

Image

Leie
hele huset

45 - 130 gjester
Eksklusivt
Leiepris 27,900 kr

Image

Folkestuen og Østerdalsstua

15 - 40 gjester
Ligger i første etasje
Leiepris 10,900 kr

Image

Leie
Sæterhytten

20 - 40 gjester
Grønt sommerparadis
Leiepris 13,900 kr

Image

Firmafest om sommeren

På Gjestestuene kan du leie lokaler til små og store firmafester. Bestill bare Folkestuen hvis dere er 20 personer som vil ha en hyggelig lunsj eller middag sammen.  Bestill hele huset med bruk av Festsalen, Blå Peisestue, Folkestuen og Østerdalsstua hvis dere er 120 gjester som skal feire. Den store grønne gårdsplassen med hagemøbler og utsikt over det frodige Folkemuseet og Bygdøy spanderer vi!

Vi leier også ut Sæterhytten som ligger for seg selv med utsikt over Frognerkilen. Mange bedrifter i området feirer sommeren her. Det kan også du gjøre. Vær tidlig ute - det er populært å feire firmafesten hos oss før sommerferien!

Høydepunkter

  • Langt ut på landet-følelsen
  • Historiske omgivelser på Folkemuseet
  • Fantastisk mat og drikke fra TG Selskapsmat
  • Arkitektoniske perler
Image

Firmafest om vinteren

Peisestuen i Gjestestuene selskapslokaer med kaffe og cognac

Vinteren er en fin tid å arrangere firmafest på. Kanskje har dere besøk av utenlandske kollegaer? Eller kanskje dere skal feire et jubileum med en firmafest helt utenom det vanlige? Gjestestuene selskapslokaler byr på lun varme fra de store åpne peisene, og rom med historie og særpreg. Vårt kjøkken sørger for profesjonell gjennomføring fra ankomst til siste gjest vinkes farvel.

Høydepunkter

  • Selskapslokale med historisk særpreg
  • Beliggenhet på vakre Bygdøy
  • Et av Oslos beste kjøkken
  • Åpne peiser for ekstra lun vinterhygge
Send forespørsel til post@gjestestuer.no
eller ring 488 91 603