Sommerfest på Gjestestuene

På Bygdøy, den grønne halvøya i Oslo, kan du feire sommerfest i det fri.
Og samtidig være nær sentrum og alt av transport i bygryta.

Hold firmaets sommerfest hos oss!

På Gjestestuene og Sæterhytten har vi perfekte lokaler til sommerfest. Små og store bedrifter feirer årets lyse dager i grønne omgivelser hos oss. Med vakre uteområder og lyse komfortable innerom blir sommerfesten uforglemmelig. Det er spesielt populært å servere en god grillmeny til sommeravslutningen. Da står en av kokkene våre og sprer liflig grill-lukt mens gjestene nyter noe kaldt og boblende ute på gårdsplassen før maten.  

Velg lokale til sommerfesten

Festsalen og Blå Peisestue

40 - 70 gjester
Ligger i andre etasje
Leiepris 14,900 kr

Image
Les mer

Leie
hele huset

45 - 130 gjester
Eksklusivt
Leiepris 20,900 kr

Image
Les mer

Folkestuen og Østerdalsstua

10 - 45 gjester
Ligger i første etasje Leiepris 8900 kr

Image
Les mer

Leie
Sæterhytten

20 - 40 gjester
Sommerparadis
Leiepris 9900 kr

Image
Les mer

Lokaler til sommerfest for små og store grupper

Sommerfest i Oslo, interiør fra Sæterhytten festlokale

Interiår fra Sæterhytten

Gjestestuene passer også godt hvis noe spesielt skal markeres. Vi er ofte vertskap hvis bedriften har utenlandske gjester på besøk, til kundearrangementer, eller hvis nye avtaler med samarbeidspartnere er inngått. Sesongen strekker seg fra begynnelsen av mai til slutten av august. Det er lurt å bestille lokaler til sommerfest i Oslo ekstra tidlig, for de mest populære datoene forsvinner fort. Sæterhytten er et mindre og mer intimt selskapslokale som ligger midt i Folkeparken på Bygdøy, med utsikt over Frognerkilen.

Vi har lokaler som passer for små og store firmaer. Er dere en liten gruppe på mellom 20 – 40 personer passer det fint å leie Sæterhytten til sommerfesten.

Er dere litt flere er Gjestestuene midt i blinken. Der har vi plass til godt over 130 personer i Festsalen, mens mindre grupper kan kose seg i Folkestuen eller Østerdalsstua. Vi har grønne uteområder hvor det er hyggelig å oppholde seg med velkomstdrinken eller etter middagen. Utsikten er spektakulær – Gjestestuene skuer over de gamle husene på Norsk Folkemuseum. Sæterhytten har utsyn over hele Oslo mot Ekebergåsen.

Lokaler til sommerfest, selskapslokale i Oslo

Gjestestuene til sommerfest i Oslo

Vi lager gjerne spennende aktivitetsopplegg eller  en veiledet vandringer i det frodige Friluftsmuseet på Norsk Folkemuseum for gjestene før festen. Noen setter også pris på en forrykende folkedansoppvisning på gårdsplassen til sommerfesten. Våre dansere kan danse både halling og masurka, og utfordrer gjerne gjestene til å sparke hatten av stokken! proffe kjøkken, TG Selskapsmat,  sørger for at alle har det bra på våre sommerfester.

Kom gjerne å besøk oss!

Send forespørsel til post@gjestestuer.no
eller ring 488 91 603