Leie en stavkirke til bryllup

Et unikt tilbud til deg som har bryllupsfesten på Gjestestuene:
Ha vielsen i stavkirken på Norsk Folkemuseum!

Hvis du leier Gjestestuene til bryllupsfesten har du også mulighet til å leie stavkirken på Norsk Folkemuseum til vielsen. Dette er et tilbud som kun er åpent hvis du leier Gjestestuene. Det koster 10 000 kr å leie stavkirken til vielse. Du må selv finne prest. Det er maks plass til 80 gjester i stavkirken, og de fleste må stå. Vi kan hjelpe deg å finne folkemusikere hvis du vil.

Hvis du har flere en rundt 80 gjester eller ikke ønsker kirkebryllup, leier vi også ut et feiende flott sveitserstils-galleri til vigsel. Dette bygget ligger kun få skritt fra Gjestestuene og har plass til 120 gjester. Det litt underlige navnet Gamle landbruk har bygget fått fordi det i sin tid var del av Norsk Landbruksmuseum og huset en utstilling med miniatyrmodeller av gamle landbruksredskaper.

Image

Drømmer du om stavkirkebryllup?

Kanskje kan dette bli romantisk virkelighet på Norsk Folkemuseum og i selskapslokalene Gjestestuene. Hele sommeren arrangerer vi bryllup på Gjestestuene og mange av våre brudepar vil gjerne ha et ekte stavkirkebryllup. Stavkirken som står på Norsk Folkemuseum kommer opprinnelig fra Gol og ble flyttet til Bygdøy på 1880-tallet. Kirken er en ordentlig middelalderkirke fra 1200-tallet, og gir en stemning av fordums dager. Tenk på at her i det dunkle halvmørket har brudepar hvisket sitt «Ja» i over 800 år! Stavkirken er liten, slik at en vielse her blir en intim begivenhet. Dette er noe ganske annet en vielser i store kirkerom der bryllupsfølget bare fyller de aller første kirkebenkene. Stavkirken passer fint til bryllupsfølger på opp til 80 gjester.
Vinterbryllup går også ann i Stavkirken, men da må gjestene kle seg godt, for bygningen er ikke oppvarmet.

Bryllup og vigsel i stavkirken er en mulighet hvis du booker Gjestestuene til feiringen din

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Drømmer du om et spesielt vigselslokale som passer hvis du ikke vil gifte deg i kirken, er Gamle landbruk kanskje noe for deg

Image
Image
Image
Image
Image

Send forespørsel om vielse i stavkirken eller Gamle landbruk

NB! Det er kun mulig å gifte seg i stavkirken og Gamle landbruk hvis man har bryllupsfesten på Gjestestuene.

Navn
Adresse
DD slash MM slash YYYY
Send forespørsel til post@gjestestuer.no
eller ring 488 91 603