Mat og drikke til bryllup

Brudepar bruker ofte aller mest penger på mat og drikke til gjestene sine.
Flaks at Gjestestuene har et av Oslos beste kjøkken!

Meny til bryllup

Mat og drikke til bryllup har alltid vært en viktig del av feiringen. Fra lang tid tilbake har det vært tradisjon for overflod og velstand som et slags synlig ønske om velstand også i ekteskapet. Før i tiden var det vanlig at familien til bruden sto for mye av ferskmaten, mens gjestene skulle ha med seg «sending» i form av tørrmat som brød og kaker, speket kjøtt, smør og ost.

Mat og drikke til bryllup
Mat og drikke til bryllup Mat og drikke til bryllup
Mat og drikke til bryllup

Komponer mat og drikke til bryllupet

Bryllupsmenyen har vi gjort litt enklere på Gjestestuene. Brudeparet kan sette sammen sin egen bryllupsmeny fra den lange listen over mat og drikke til bryllup som kjøkkenet tilbyr. Det kan være lurt å servere noe veldig lett å tygge på til den musserende velkomstdrinken. Gjestene skal «vare» en lang kveld og det er lurt med litt i magen for å holde stilen helt frem. Noen ønsker seg også nattmat. Det er rart hvor godt det smaker med pølse og lompe etter noen timer på dansegulvet. Mellom disse to lagene skal det også være plass til selve middagen og bryllupskaken. Samt rikelig med deilig drikke til!

Hjelp med bryllupsmenyen
TG Selskapsmat driver kjøkkenet på Gjestestuene. Til bryllup har de utviklet to standard bryllupspakker som gir deg en flott feiring og god oversikt over kostnadene. Eventuelt kan du selvsagt skreddersy sammen med kjøkkenet.

Bryllupspakkene inkluderer en tre-retters meny fra kjøkkenets utvalg av selskapsmenyer, samt aperitiff og vin til maten, etterfulgt av bryllupskake og kaffe avec. Serveringspersonale og kokker er også inkludert i prisen, sammen med oppdekking og alt av duker, lys og servise. Rigg og vask er også inkludert. I prisene er det tatt høyde for at selskapets varighet ikke overstiger 10 timer. Dere kan gjerne holde på i mer en 10 timer, men da vil det komme et tillegg for servitører som jobber utover rammen i pakkeprisen. Gjestestuene stenger kl 0300. Alle priser er inklusive mva.

Bryllupspakke 1

Musserende vin og Ringi eplesider
3 retters meny (velg fra kjøkkenets selskapsmenyer)
1 glass vin med etterskjenk til forrett
2 glass vin med etterskjenk til hovedrett
Vann, mineralvann, og alkoholfrie alternativer
.

Bryllupskake
1 fl. Champagne til brudeparet
Kaffe/Te Cognac/Likør
kr 1585,-

Bryllupspakke 2

Musserende vin og Ringi eplesider
3 stk. kanapeer/fingermat
4 retters meny hvorav 1 osterett
Vin til forrett
Vin til hovedrett og osterett
1 glass dessertvin
Vann og alkoholfrie alternativer
Bryllupskake
1 fl. Champagne til brudeparet
Kaffe /Te Cognac/ Likør
kr 1785,-

Mat og drikke til bryllup fra TG Selskapsmat

Visste du at du kan gifte deg i en ekte stavkirke når du leier Gjestestuene? Se hvordan du kan holde stavkirkevielse her.

Send forespørsel til post@gjestestuer.no eller ring 488 91 603