Bryllupslokaler

Med eventyrlig beliggenhet på Norsk Folkemuseum!

Gjestestuene bryllupslokaler i Oslo brukes flittig til feiring av bryllup fra tidlig vår til sen høst. Vi har lange tradisjoner i å ønske lykkelige brudepar velkommen til bryllupsfeiring. På Bygdøy, kun få minutter fra Oslo sentrum, kan våre gjester nyte en unik beliggenhet i det eventyrlige kulturlandskapet på Norsk Folkemuseum.

Slik foregår feiringen i våre romantiske bryllupslokaler

Image

Vi arrangerer fest i våre bryllupslokaler for alle som ønsker seg et vakkert bryllup. Hele huset kan reserveres. Da blir den store dagen mest mulig personlig og privat. Vi tilbyr en fullpakkeløsning med alt av vask og rigg, borddekking og servering av mat og drikke til bryllup. Det er TG Selskapsmat som står for de kulinariske opplevelsene, med flotte bryllupsmenyer som leverer på øverste hylle.

Sommerstid brukes uteområdene til hyggelig velkomst hvis det er fint vær. Vi har både flaggstang, champagnepaviljong og en liten utendørs scene på gårdsplassen.

Vinterstid fyres det ofte i de store peisene på Gjestestuene. Det er ingenting som er mer romantisk enn flammen fra stearinlys og knitring fra peisen til vinterbryllupet. Våre bryllupslokaler har et vakkert historisk og landlig preg. Vi holder åpent til kl 02.00 om natten, slik at det blir godt med tid til dansing og fest etter middagen.

Gjestestuene bryllupslokaler er fine sommer som vinter

I selskapslokalene på Gjestestuene arrangerer vi bryllup hele året, men aller mest sommerstid. Lokalene ligger vakkert og usjenert til på en liten åsrygg på Norsk Folkemuseum på Bygdøy. Gjestestuene har vid utsikt mot Oslo, og er nærmeste nabo til en staselig stavkirke fra tidlig middelalder. En stor gårdsplass møter gjestene til velkomstdrink i sommermånedene. Hvis været er dårlig trekker gjestene inn i Østerdalsstua til velkomst der.

Den romantiske Festsalen i andre etasje er malt i lyse farger med blomsterranker og monogrammer. Her serveres bryllupsmiddagen som er forberedt i det proffesjonelle kjøkkenet på Gjestestuene. Det er plass til maks ca 120 gjester i Festsalen på Gjestestuene, men de fleste bryllup har mellom 60 – 100 gjester.

Image
Image

Sæterhytten er en vakker ramme rundt små bryllupsfeiringer

Sæterhytten leies ut til brudepar som vil ha en liten og intim ramme rundt bryllupsfeiringen sin. Stedet ligger for seg selv innerst i Frognerkilen, med utsikt over hele Oslo. Sæterhytten blir ikke for stor hvis du bare skal invitere 20 personer, og passer fint for bryllup med opp til 35 gjester.

Dere har et stort rom å være i, samt en liten peisestue som ofte brukes til fremsetting av buffet eller som gaverom. Flotte uteområder, privat beliggenhet og en kongelig historie gjør Sæterhytten perfekt for små bryllupsfeiringer.

Sæterhytten er ikke åpen om vinteren, men det er mange selskaper her fra sist i april til begynnelsen av oktober.

Bilder fra Gjestestuene bryllupslokale

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Bilder fra Sæterhytten bryllupslokale

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Send forespørsel til post@gjestestuer.no
eller ring 488 91 603