Bryllupslokaler

Vi har lange tradisjoner i å ønske nye brudepar velkommen til bryllupsfeiring i våre fantastiske bryllupslokaler i Oslo.
Hell og lykke hele livet!

Legg bryllupsfeiringen
til Bygdøy

Gjestestuene bryllupslokaler i Oslo brukes flittig til feiring av bryllup fra tidlig vår til sen høst. Vi har lange tradisjoner i å ønske lykkelige brudepar velkommen til bryllupsfeiring. På Bygdøy, kun få minutter fra Oslo sentrum, kan våre gjester nyte en unik beliggenhet i det eventyrlige kulturlandskapet på Norsk Folkemuseum.

Velg bryllupslokale

Leie hele huset

Vil du være helt for deg selv passer det å leie hele huset med eksklusiv bruk for bare ditt selskap. Du disponerer da fire rom og en fantastisk gårdsplass. Festsalen huser opp til 130 – 140 gjester. Østerdalsstua passer fint til innendørsmingling hvis det er dårlig vær, og i Den Blå Peisestue kan de av gjestene som ikke vil danse etter maten, finne en komfortabel plass til kaffepraten.

Kapasitet: 30 – 140
Pris: 18,900 kr

Sæterhytten

Sæterhytten selskapslokale er et unikt festlokale innerst i Frognerkilen med en lang historie tilbake til midten av 1800-tallet. Den gang fungerte bygningen som badehus for vår kongefamilie, men i dag leies det ut til alle typer sommerselskaper. Om vinteren er Sæterhytten stengt.

Kapasitet: Maks 30 personer til bryllup
Pris: Kr 7900,-

Send forespørsel om bryllupsfeiring

 • Ønsket dato for arrangementet
 • Hva ønsker du å arrangere? Aktuelle datoer, type opplegg, hvilket lokale vil du være i?

Lokaler til Bryllup

Vi arrangerer fest i våre bryllupslokaler for alle som ønsker seg et vakkert bryllup. Hele huset kan reserveres. Da blir den store dagen mest mulig personlig og privat. Vi tilbyr en fullpakkeløsning med alt av vask og rigg, borddekking og servering av mat og drikke til bryllup. Det er TG Selskapsmat som står for de kulinariske opplevelsene, med flotte bryllupsmenyer som leverer på øverste hylle. Sommerstid brukes uteområdene til hyggelig velkomst hvis det er fint vær. Vi har både flaggstang, champagnepaviljong og en liten utendørs scene på gårdsplassen. Vinterstid fyres det ofte i de store peisene på Gjestestuene. Det er ingenting som er mer romantisk enn flammen fra stearinlys og knitring fra peisen til vinterbryllupet. Våre bryllupslokaler har et vakkert historisk og landlig preg. Vi holder åpent til kl 03.00 om natten, slik at det blir godt med tid til dansing og fest etter middagen.

Bryllupslokaler i romantiske omgivelser

I selskapslokalene på Gjestestuene arrangerer vi bryllup hele året, men aller mest sommerstid. Lokalene ligger vakkert og usjenert til på en liten åsrygg på Norsk Folkemuseum på Bygdøy. Gjestestuene har vid utsikt mot Oslo, og er nærmeste nabo til en staselig stavkirke fra tidlig middelalder. En stor gårdsplass møter gjestene til velkomstdrink i sommermånedene. Hvis været er dårlig trekker gjestene inn i Østerdalsstua til velkomst der. 

 

Den romantiske Festsalen i andre etasje er malt i lyse farger med blomsterranker og monogrammer. Her serveres bryllupsmiddagen som er forberedt i det proffesjonelle kjøkkenet på Gjestestuene. Det er plass til maks ca 130 gjester i Festsalen på Gjestestuene, men de fleste bryllup har mellom 60 – 100 gjester.

Bryllupsfeiring på Sæterhytten

Sæterhytten leies ut til brudepar som vil en liten og intim ramme rundt bryllupsfeiringen sin. Stedet ligger for seg selv innerst i Frognerkilen, med utsikt over hele Oslo. Sæterhytten blir ikke for stor hvis du bare skal invitere 20 personer, og passer fint for bryllup med opp til 30 gjester. 

Dere har et stort rom å være i, samt en liten peisestue som ofte brukes til fremsetting av buffet eller som gaverom. Flotte uteområder, privat beliggenhet og en kongelig historie gjør Sæterhytten perfekt for små bryllupsfeiringer.

Sæterhytten er ikke åpen om vinteren, men det er mange selskaper her fra sist i april til begynnelsen av oktober.

 

 • Bryllupslokaler på Gjestestuene

  Bryllupsfeiring på Gjestestuene

 • Bryllupslokaler

  Romantisk vinterbryllup på Gjestestuene

 • Bryllupslokaler

  Den blå Peisestue pyntet til bryllup

 • Gjestestuene bryllupslokaler

  Gjestestuene, Norsk Folkemuseum

 • Bryllupslokaler på Gjestestuene ved Gamle landbruk

  Vielse på Gjestestuene

 • Sæterhytten bryllupslokale

  Sæterhytten er et intimt sted for små bryllup

 • Bryllup på Norsk Folkemuseum

  Med hest og vogn etter vielsen

Send forespørsel til post@gjestestuer.no
eller ring 488 91 603