Dåpslokaler

Gjestestuene har hyggelige dåpslokaler som passer godt til feiring av dåp og navnedag

Dåpsfeiring på Gjestestuene

Gjestestuene selskapslokaler på Norsk Folkemuseum passer godt til feiring av dåp og navnedager. Vi har to små dåpslokaler i første etasje som passer godt til feriringer for mellom 15 – 25 gjester. Du kan velge mellom Østerdalsstua og Folkestuen. Hvis dere er flere en 25 -30 gjester kan du gjerne leie den flotte Festsalen i andre etasje. I sommersesongen kan du også leie Sæterhytten på Dronningberget, som ligger en kilometer unna Gjestestuene. Til alle arrangementer hos oss er det TG Selskapsmat som står for mat, drikke og servering.

Velg dåpslokale

Festsalen og
Blå Peisestue

45 - 120 gjester
For store anledninger
Leiepris 14,900 kr

Festsalen Gjestestuene

Bestill her
leie
Østerdalsstua

15 - 25 gjester
God plass for små selskap
Leiepris 5900 kr

Østerdalsstua dåpslokale på Gjestestuene i Oslo

Østerdalsstua dåpslokale

Bestill her
Folkestuen og
Østerdalsstua

10 - 45 gjester
Ligger i første etasje
Leiepris 8900 kr

Folkestuen og Østerdalsstua

Bestill her
Leie
sæterhytten

15 - 40 gjester
Innerst i Frogerkilen
Leiepris 9900 kr

Sæterhytten i det grønne

Bestill her
Dåp og navnedag

Til dåpsfeiring og navnefest er det vanlig å invitere mellom 15 og 40 gjester. Det kan for mange bli trangt hvis man skal stelle i stand hjemme. Gjestestuene selskapslokaler kan bli en god løsningen. Er dere en liten gruppe på rundt 15-20 gjester dekker vi for dere i Østerdalsstua i første etasje. Her dekkes det på fellesbord for maks 20 personer. Er dere en stor familie med rundt 40 gjester eller fler, passer Festsalen i andre etasje på Gjestestuene perfekt.

Dåpslokaler - lokaler til dåp i Oslo på Gjestestuene

Bord dekket til dåp i Festsalen

Eller kanskje passer Sæterhytten hvis det er et sommerarrangement. Stedet ligger innerst i Frognerkilen, på en liten kolle med utsikt mot Oslo. Her kan man holde dåpsfeiring fra begynnelsen av mai til slutten av september.

Mange velger å servere en snittemeny med kake til dåp og navnedagsfeiringer. Det er populært, for en dåpsfeiring varer vanligvis ikke i mer en rundt 3 timer. Kanskje ikke så rart med tanke på en hovedperson som er trenger masse søvn. Uansett hva du velger tror vi at dere kommer til å bli fornøyd med feiringen hos oss. Det tyder de mange hyggelige tilbakemeldingene vi får fra våre gjerster på!

Image
Image
Image
Send forespørsel til post@gjestestuer.no
eller ring 488 91 603