Dåpsfeiring på Gjestestuene

Gjestestuene selskapslokaler på Norsk Folkemuseum passer godt til feiring av dåp og navnedager. Vi har to små dåpslokaler i første etasje som passer godt til feriringer for mellom 20 – 25 gjester. Du kan velge mellom Østerdalsstua og Folkestuen. Hvis dere er flere en 25 -30 gjester kan du gjerne leie den flotte Festsalen i andre etasje. I sommersesongen kan du også leie Sæterhytten på Dronningberget, som ligger en kilometer unna Gjestestuene.

Til alle arrangementer hos oss er det TG Selskapsmat som står for mat, drikke og servering.

SEND FORESPØRSEL

Send forespørsel via knappen ovenfor eller til post@gjestestuer.no
Du kan også ringe i arbeidstid på 488 91 603

Sæterhytten selskapslokale interiør med grønt uteområdeImage

Dåp og navnedag

Til dåpsfeiring og navnefest er det vanlig å invitere mellom 20 og 40 gjester. Det kan for mange bli trangt hvis man skal stelle i stand hjemme. Gjestestuene selskapslokaler kan bli en god løsningen. Er dere en liten gruppe på rundt 15-20 gjester dekker vi for dere i Østerdalsstua i første etasje. Her dekkes det på fellesbord for maks 20 personer. Er dere en stor familie med rundt 40 gjester eller flere, passer Festsalen i andre etasje på Gjestestuene perfekt.

Eller kanskje passer Sæterhytten hvis det er et sommerarrangement. Stedet ligger innerst i Frognerkilen, på en liten kolle med utsikt mot Oslo. Her kan man holde dåpsfeiring fra begynnelsen av mai til slutten av september.

Snitter eller tre-retters

Mange velger å servere en snittemeny med kake til dåp og navnedagsfeiringer. Det er populært, for en dåpsfeiring varer vanligvis ikke i mer en rundt 3 timer. Kanskje ikke så rart med tanke på en hovedperson som er trenger masse søvn. Uansett hva du velger tror vi at dere kommer til å bli fornøyd med feiringen hos oss. Det tyder de mange hyggelige tilbakemeldingene vi får fra våre gjester på!

Døp barnet i en ekte stavkirke

Gjestestuene selskapslokale ligger bare noen få skritt unna Stavkirken på Norsk Folkemuseum. Stavkirken er fra rundt 1200-tallet og sto opprinnelig på Gol. Det er mulig å leie Stavkirken til barnedåp hvis man benytter Gjestestuene til dåpsfesten. Det koster 8000 kr å leie Stavkirken. Man må selv finne prest. Kirken er vigslet, så det er bare kirkelig barnedåp som er mulig. Ta gjerne kontakt for mer informasjon.

Velg lokale til dåp og navnedagsfeiring

Placeholder Image

Sæterhytten

For inntil 40 gjester
Leiepris 13,900 kr

Les mer
Placeholder Image

Folkestuen

For inntil 20 - 25 gjester
Leiepris fra 8500 kr

Les mer
Placeholder Image

Festsalen

For mellom 30 - 50 gjester
Leiepris fra 14,900 kr

Les mer
Placeholder Image

Den Blå Peisestue

Følger gratis med når du leier Festsalen
Placeholder Image

Folkestuen og Østerdalsstua

For 25 - 40 gjester
Leiepris 10,900 kr

Les mer
Meny til konfirmasjon på Gjestestuene

Legg feiringen av konfirmasjonen til våre flotte lokaler!

Når du bestiller på Gjestestuene har du og gjestene dine gratis adgang til museet dagen dere er hos oss. Til dåp er det mulig å leie stavkirken fra 1200-tallet til dåpsseremonien, så lenge du har dåpsfeiringen på Gjestestuene. Se våre populære dåp- og navnedagsmenyer som ofte serveres til feiringen. Noen vil ha snitter, andre velger klassiske tre-retters menyer. Snakk gjerne direkte med kjøkkenet vårt hvis det er ting rundt mat og drikke du lurer på.
Send forespørsel til post@gjestestuer.no
eller ring 488 91 603