Lokaler til jubileum

La oss feire dagen din! Gjestestuene gir den perfekte ramme til ditt jubileum. Det er ikke hver dag man fyller 50, 60, 70 eller 80 år. Men når anledningen byr seg kan det være morsomt å samle famile og venner til fest og feiring! På Gjestestuene og Sæterhytten har vi alt du trenger til å markere ditt runde jubileum. Dere er like velkommen til et lite damelag med stående mingling som til en diger “hæla i taket” fest. Hyggelig er det uansett å markere at man endelig har blitt voksen.
SEND FORESPØRSEL

Send forespørsel på skjema eller til post@gjestestuer.no
Du kan også ringe i arbeidstid på 488 91 603

Velg lokale til din feiring

Festsalen og blå peisestue

45 - 70 gjester
For store anledninger
Leiepris 18,900 kr

Image
Les mer

Leie hele
huset

45 - 130 gjester
Eksklusivt
Leiepris 27,900 kr

Image
Les mer

Folkestuen og østerdalsstua

20 - 45 gjester
Ligger i første etasje
Leiepris 10,900 kr

Image
Les mer

Sæterhytten på Dronningberget

20 - 40 gjester
Innerst i Frogerkilen
Leiepris 13,900 kr

Image
Les mer

Slå på stortromma!
Det er ikke hvert år det jubileres

Mange kvier seg for å arrangere jubileumsfesten hjemme. Med mange gjester blir kanskje huset eller leiligheten for trang. Kanskje har du heller ikke ork i en travel hverdag. Så hvorfor ikke legge hele feiringen til Gjestestuene eller Sæterhytten? Vi ligger på Bygdøy i Oslo, bare fire kilometer fra sentrum og med enkel adkomst både med bil, buss og taxi.

Vi tar alt av rigging, vasking, oppdekking og servering, mens du kan konsentrere deg om gjestene dine og feiringen av den spesielle dagen. Mat og drikke står vårt flotte kjøkken, TG Selskapsmat for. Vi har ofte 60- og 70-årsfeiringer i Festsalen på Gjestestuene, med alt fra omkring 30 til 80 gjester.

Sommerstid er det også populært å legge feiringen til Sæterhytten, som har plass til rundt 40 gjester. På Sæterhytten, som ligger rett ved Frognerkilen, har det vært arrangert flotte tilstelninger under grønne lindekroner helt siden tidlig 1800-tall. Utsikten inn til Oslo har nok forandret seg litt siden den gang, men stedet er det samme og ble totalrestaurert i 2011. Sæterhytten er en del av Bygdø Kongsgård og leies ut via Gjestestuene. Både på Gjestestuene og Sæterhytten feires ofte runde tall. I tillegg har vi hatt både herrelag og dameaftner, eller andre varianter av feiringer som kreative gjester ønsker seg.

Hvis det er av interesse, kan vi også legge opp til en hyggelig opplevelse for gjestene dine – som en guidet omvisning i Friluftsmuseet eller en danseoppvisning med museets flinke dansegruppe. Du ser mer om disse tilbudene under Underholdning her på sidene.

Ta kontakt, så ser vi hvordan vi kan hjelpe deg å feire din spesielle anleding!


- Vi fikk akkurat den flotte festen vi ønsket oss til feiringen av 70-års dagen.
Og så deilig å slippe å grue seg til all jobben med å lage selskap! -