Ofte stilte spørsmål om bryllup

Det er mange ting å lure på til bryllupsfeiring

 

Under har vi laget en oversikt over de vanligste spørsmålene vi får når det gjelder å arrangere brylluspfest på Gjestestuene. Hvis du ikke finner svar her er det selvsagt bare å ta kontakte. 

 

Man bør booke minst et år i forveien for å være rimelig sikker på å få den datoen man ønsker seg.

Hvis man avbestiller mindre en ni måneder før bryllupet, faktureres halve leiebeløpet. Dette er fordi det er vanskelig å selge datoen om igjen.

Når du leier lokaler på Gjestestuene eller på Sæterhytten er alt av vasking og rigging før og etter arrangementet inkludert. Alt av servise, hvite duker, servietter, hvite lys og lysestaker i blankt rustfritt stål eller tinn er også inkludert i prisen.
Det er gratis trådløst nettverk i hele huset. Dette gjelder ikke Sæterhytten. Der er det ikke trådløst nettverk.
Det er projektor, lyd og lerret i Folkestuen, Festsalen og på Sæterhytten som kan benyttes gratis.

Vi har gratis parkering for rundt 20 biler på Gjestestuene etter førstemann til mølla prinsippet. Det er ca 10 parkeringsplasser på Sæterhytten.

Blomsterdekorasjoner på bordene er ikke inkludert. Du kan be TG Selskapsmat om å ordne med blomster eller bruke din egen blomsterleverandør. Du kan også ta med egne blomster, men de må være satt i vaser og klare til å settes rett på festbordet.
Nei dessverre. TG Selskapsmat har sjenkebevilling både på Gjestestuene og Sæterhytten, så alt av drikke må kjøpes gjennom kjøkkenet.
Nei. Alt av servering, mat og drikke må kjøpes gjennom kjøkkenet vårt, TG Selskapsmat. Unntaket er enkle kaker til kaffen etter middag, som dere gjerne må ta med etter avtale med kjøkkenet.
Du kan starte arrangementet når du vil. Du må være ute fra Gjestestuene senest kl 0300 om natten og fra Sæterhytten kl 0200. Avtal tidsrammer med kjøkkenet i planleggingsfasen.
Ja. Vi har musikkanlegg i Festsalen, i Folkestuen og på Sæterhytten. Det fungerer med Bluetooth eller minijack kabel som passer til alle laptopper, smart telefoner og nettbrett. Vær klar over at enkelte smart telefoner har dårlig lydkort, så det kan være lurt å ta med en laptop for å forsikre om god nok danselyd.
Det ulike måter å organisere drikke i baren på. Man kan la gjestene betale for drikke i baren selv. Vertskapet kan stå for alt av drikke som da faktureres etter forbruk. Det går i snitt to drinker per gjest hos oss til ulike typer fester. Man kan også avtale et bongsystem med kjøkkenet.
Nei, stavkirken kan kun brukes hvis festen holdes på Gjestestuene.
Send forespørsel til post@gjestestuer.no
eller ring 488 91 603