Leie lokale i Oslo til fest

Selskap og fest står sentralt i festlokalene på Gjestestuene. Her, på Norsk Folkemuseum i Oslo, kan du leie lokale og feire alt fra barnedåp, konfirmasjon, bryllup og runde tall til sommerfester, julebord og jubileer. Vi sørger for at du som gjest kan slappe av med venner og familie, mens personale og kjøkken diskret styrer alt fra velkomst til "vel overstått" for deg.

SEND FORESPØRSEL
Leie lokale til fest i Oslo

På Gjestestuene får du festlokaler tilrettelagt for ditt selskap, uansett om opplevelsen skal være løs og ledig eller mer høytidelig og pyntet. Til alle selskaper er det viktig for oss at du og gjestene dine sitter igjen med gode minner etter feiringen. Med vår eventyrlige beliggenhet på Norsk Folkemuseum, og med et like eventyrlig kjøkken, TG Selskapsmat, som tryller frem det beste årstiden har å by på, tror vi at vi klarer det: Å lage en flott og minnerik feiring for deg i våre vakre festlokaler. Når du skal leie lokale i Oslo til fest og feiring, tror vi du vil ta med deg gode minner og lykkelige gjester etter en feiring hos oss.

På Gjestestuene disponerer du som gjest opp til fire flotte rom som kan tilpasses til et bredt utvalg arrangementer. Du kan leie lokale etter antall gjester og anledning. Velg hele huset, en etasje eller bare et enkelt rom. Festlokale Oslo Gjestestuene, benker ute

Sommerstid leier vi også ut Sæterhytten på Bygdø Kongsgård. Sæterhytten er et lite sted som ligger for seg selv rett ovenfor Frognerkilen på Bygdøy. Når du skal leie lokale i Oslo til en gjeng på under rundt 40 gjester, passer Sæterhytten ypperlig.

Leie lokale til bryllup
Vi feirer kjærligheten på Gjestestuene hele sommeren igjennom og påstår: Ingen steder i Oslo er mer romantiske til bryllupsfesten en Gjestestuene og Norsk Folkemuseum! Vi tar dere gjerne imot på en uforpliktende visning. Så kan dere vurdere selv.

bryllupslokaler på Norsk Folkemuseum, skåling

Se mer om å leie av lokale til bryllup på Gjestestuene

Konfirmasjon
Vi har ulike pakkeløsninger vi kan tilby til små og store konfirmasjonsfeiringer. Du kan velge mellom fire leiealternativer, litt avhengig av hvor mange dere er og hva slags ramme dere ønsker rundt deres feiring.

Se mer om lokaler til konfirmasjon

Dåp
Vi har ofte dåpsfeiring eller navnedagsselskap på Gjestestuene. Mange slike selskaper er små, med bare rundt 20-30 deltakere. Ofte legges selskapet til formiddag og det skal ikke vare så lenge. Jubilanten sover ofte på deler av festen : ) Vi har rom som passer uansett antall og tidspunkt.

Se mer om lokaler til dåp og navnedag

Leie lokale til julebord
Vi våger påstanden om at det finnes få steder i Norge som passer bedre til julebord en Gjestestuene på Norsk Folkemuseum! Hvor ellers er du i omgivelser og del av en kulturhistorie som passer så godt til denne tradisjonsrike førjulstiden?
Bestill i tide – juleborddatoer forsvinner fortere en snøflak på våt mark!

Se mer om å leie lokale i Oslo julebord på Gjestestuene

Selskap & Fest
Festsalen, festlokale på Norsk Folkemuseum
Catering til bryllup TG Selskapsmat
Send forespørsel til post@gjestestuer.no
eller ring 488 91 603