Mat og drikke fra TG Selskapsmat
Mat og drikke er viktig til livets små og store anledninger. Gjestestuene på Norsk Folkemuseum har samarbeidet med TG Selskapsmat siden 2005. Vi er glade for et godt samarbeid som kombinerer profesjonell kjøkkenfaglig ekspertise med våre flotte møte- og selskapslokaler!

Slik velger du meny
Meny, tidsplan og et rimelig korrekt estimat for antall gjester må avklares direkte med kjøkkenet i god tid før arrangementet. Endelig antall gjester må avklares senest tre arbeidsdager før arrangementet.
Besøk TG Selskapsmats hjemmesider for å se det fristende menyutvalget. Menyene endrer seg mellom sommer- og vintersesong. Det brukes lokale råvarer av førsteklasses kvalitet for å sette rett aksent til årstiden og feiringen din. Har du spesielle matalergier eller ønsker kan kjøkkenet tilrettelegge for dere.
God mat kombinert med svært profesjonell og hyggelig betjening gir en førsteklasses opplevelse for våre gjester. Mange feirer hos oss som fast tradisjon på grunn av vårt fantastiske kjøkken.
Se video med kjøkkengutta!
Skriv til post@gjestestuer.no
Ring i arbeidstid 488 91 603