Bryllupslokaler og bryllup

Bryllup på Gjestestuene

Romantikk, tradisjon og gjestfrihet. Gjestestuene bryllupslokaler på Norsk Folkemuseum er stedet for deg som ønsker å feire den store dagen i Oslos mest romantiske omgivelser. Med spennende historie, flott arkitektur og utsøkt mat og drikke blir bryllupsfesten den opplevelsen du ønsker deg. Velkommen til et eventyrlig bryllup på Gjestestuene!

Bryllup - en av de viktigste dagene i livet

Bryllupet og feiringen av dagen skal være en opplevelse for livet, og på Gjestestuene kan du nyte dagen i trygg forvissning om at alt det praktiske er tatt hånd om. Du kan konsentere deg om dagen og gjestene dine, mens vårt erfarne kjøkken og betjening har alle detaljer på plass.

Bryllupslokaler i Oslo, Gjestestuene på Norsk Folkemuseum dekket til fest

Den Blå Peisestue brukes til kaffe etter middagen

Rammen rundt den store dagen er viktig. På Gjestestuene har du valgmuligheter fra rustikk stemning i første etasje, til grønne og frodige uteområder og til høytid og fest i den vakre Festsalen i andre etasje. Omgivelsene rundt bryllupsfesten er rett og slett utrolig vakre. Det vil du se på de fantastsike bryllupsbildene etter festen. I våre romslige omgivelser er det god plass til at gjestene kan slappe av og hygge seg gjennom en lang dag med feiring.

Bryllup i stavkirken på Norsk Folkemuseum, bryllupslokaler på Gjestestuene

Stavkirkebryllup

Vielse i Stavkirken?
Drømmer dere om vielse i Stavkirken på Norsk Folkemusem? På Gjestestuene har man eksklusiv rett til å kunne leie Stavkirken til vigsel. Se mer om vielse i stavkirken. Etter vielsen er det bare noen få skritt tilbake til Gjestestuene. Det gjør logistikken ekstra enkel for deg og gjestene dine.

Vi bruker også et gammel sveitserstilsgalleri til vigsel hvis brudeparet foretrekker en borgerlig seremoni. Galleriet kalles Gamle landbruk fordi det huset en landbruksutstilling den gang det ble bygget. Friluftsmuseet og våre grønne områder er fantastisk vakre rammer for bryllupsfotografering.

Fantastisk bryllupsmeny fra TG Selskapsmat

Bryllupsmeny Gjestestuene

Nydelig meny til bryllupet

Holder du bryllupsfesten i våre vakre lokaler er du garantert en god matopplevelse! Vårt kjøkken TG Selskapsmat med sine hyggelige og profesjonelle kokker og sitt omtenksomme personale får alltid ros etter bryllupsfesten i Gjestestuene selskapslokaler. Flere permer fulle med takkebrev vitner om det, sammen med en høy skår på diverse sosiale medier slik som Google Maps.

Spørsmål om bryllup

  • Bryllupslokaler Oslo, Festsalen på Gjestestuene på Norsk Folkemuseum

  • Catering Oslo, Gjestestuene til bryllup

  • Bryllup Oslo, Festsalen på Gjestestuene selskapslokale pyntet til fest

  • Bryllup Oslo, Stavkirken på Norsk Folkemuseum med brudepar

Bryllup på Gjestestuene er en opplevelse - du finner ikke et mer romantisk sted i hele Oslo!

Ta kontakt på post@gjestestuer.no
eller ring 488 91 603