Bryllup

Hold bryllupsfesten på Gjestestuene – du finner ikke et mer romantisk sted i hele Oslo!

Romantikk, tradisjon og gjestfrihet

Gjestestuene selskapslokaler på Norsk Folkemuseum er stedet for deg som ønsker å feire den store dagen i Oslos mest romantiske omgivelser. Med spennende historie, flott arkitektur og utsøkt mat og drikke blir bryllupsfesten den opplevelsen du ønsker deg. Velkommen til eventyrlige bryllup på Gjestestuene!

Velg bryllupslokale

Bryllup – En av de viktigste dagene i livet

Bryllupet og feiringen av dagen skal være en opplevelse for livet, og på Gjestestuene kan du nyte dagen i trygg forvissning om at alt det praktiske er tatt hånd om. Du kan konsentere deg om dagen og gjestene dine, mens vårt erfarne kjøkken og betjening har alle detaljer på plass.

Rammen rundt den store dagen er viktig. På Gjestestuene har du valgmuligheter fra rustikk stemning i første etasje, til grønne og frodige uteområder og til høytid og fest i den vakre Festsalen i andre etasje. Omgivelsene rundt bryllupsfesten er rett og slett utrolig vakre. Det vil du se på de fantastsike bryllupsbildene etter festen. I våre romslige omgivelser er det god plass til at gjestene kan slappe av og hygge seg gjennom en lang dag med feiring.

Vielse i Stavkirken?
Drømmer dere om vielse i Stavkirken på Norsk Folkemusem? På Gjestestuene har man eksklusiv rett til å kunne leie Stavkirken til vigsel. Se mer om vielse i stavkirken. Etter vielsen er det bare noen få skritt tilbake til Gjestestuene. Det gjør logistikken ekstra enkel for deg og gjestene dine.

Vi bruker også et gammel sveitserstilsgalleri til vigsel hvis brudeparet foretrekker en borgerlig seremoni. Galleriet kalles Gamle landbruk fordi det huset en landbruksutstilling den gang det ble bygget. Friluftsmuseet og våre grønne områder er fantastisk vakre rammer for bryllupsfotografering.

  • Gjestestuene, Norsk Folkemuseum

  • Gjestestuene, Norsk Folkemuseum

  • Festsalen pyntet med høstlig dekorasjon i duse farger

  • Gjestestuene, Norsk Folkemuseum

Send forespørsel til post@gjestestuer.no
eller ring 488 91 603