Bryllupslokaler og bryllup

Feire bryllup på Gjestestuene

Romantikk, tradisjon og gjestfrihet. Gjestestuene bryllupslokaler på Norsk Folkemuseum er stedet for deg som ønsker å feire den store dagen i Oslos mest romantiske omgivelser. Med spennende historie, flott arkitektur og utsøkt mat og drikke blir bryllupsfesten den opplevelsen du ønsker deg. Velkommen til et eventyrlig bryllup på Gjestestuene!

Bryllup - en av de viktigste dagene i livet

Bryllupet og feiringen av dagen skal være en opplevelse for livet, og på Gjestestuene kan du nyte dagen i trygg forvissning om at alt det praktiske er tatt hånd om. Du kan konsentere deg om dagen og gjestene dine, mens vårt erfarne kjøkken og betjening har alle detaljer på plass.

Bryllupslokaler i Oslo, Gjestestuene på Norsk Folkemuseum dekket til fest

Rammen rundt den store dagen er viktig. På Gjestestuene har du valgmuligheter fra rustikk stemning i første etasje, til grønne og frodige uteområder og til høytid og fest i den vakre Festsalen i andre etasje. Omgivelsene rundt bryllupsfesten er rett og slett utrolig vakre. Det vil du se på de fantastiske bryllupsbildene du har etter festen. I våre romslige omgivelser er det god plass til at gjestene kan slappe av og hygge seg gjennom en lang dag med feiring.

Bryllup i stavkirken på Norsk Folkemuseum, bryllupslokaler på Gjestestuene

Vielse i Stavkirken?
Drømmer dere om vielse i Stavkirken på Norsk Folkemusem? På Gjestestuene har man anledning til å kunne leie Stavkirken til vigsel. Se mer om vielse i stavkirken. Etter vielsen er det bare noen få skritt tilbake til Gjestestuene. Det gjør logistikken ekstra enkel for deg og gjestene dine.

Vi bruker også et gammel sveitserstilsgalleri til vigsel hvis brudeparet foretrekker en borgerlig seremoni, eller er for mange for Stavkirken. Gamle landbruk  heter galleriet fordi det var museum for landbruket i sin tid. Friluftsmuseet og våre grønne områder er fantastisk vakre rammer for bryllupsfotografering.

Fantastisk bryllupsmeny fra TG Selskapsmat

Bryllupsmeny Gjestestuene

Holder du bryllupsfesten i våre vakre lokaler er du garantert en god matopplevelse! Vårt kjøkken TG Selskapsmat med sine hyggelige og profesjonelle kokker og sitt omtenksomme personale får alltid ros etter bryllupsfesten i Gjestestuene selskapslokaler. Flere permer fulle med takkebrev vitner om det, sammen med en høy skår på diverse sosiale medier slik som Google Maps.

Spørsmål om bryllup

Glimt fra bryllupsfeiringer

Bryllupslokaler på Gjestestuene
Image
Image
Image
Image
Mat og drikke til bryllup i bryllupslokalene Gjestestuene
Image

Nyt et romantisk bryllup på Gjestestuene!

Ta kontakt på post@gjestestuer.no
eller ring 488 91 603