Vielse på Folkemuseet

Et unikt tilbud til deg som har bryllupsfesten på Gjestestuene:
Ha vielsen i det vakre sveitsertsilsgalleriet Gamle landbruk!

Hvis du leier Gjestestuene til bryllupsfesten har du også mulighet til også å holde vigselsseremonien på Norsk Folkemuseum. Dette er et tilbud som er åpent hvis du leier Gjestestuene. Det koster 10 000 kr å leie det flotte bygget Gamle landbruk. Med plass til 120 gjester er det både praktisk og enkelt å kunne leie dette høytidelige bygget til romantisk vigselsseremoni bare noen skritt unna selskapslokalet Gjestestuene. Du må selv finne vigsler eller prest, og du velger om du vil ha en ikke-religiøs eller religiøs vielse her. Vi kan hjelpe deg å finne folkemusikere hvis du ønsker det, eller du kan ordne din egen musikk. Vi setter gjerne frem et lite lydanlegg, det er inkludert i prisen.

Image

Drømmer du om et høytidelig bryllup?

Kanskje kan dette bli virkelighet på Norsk Folkemuseum og i selskapslokalene Gjestestuene. Hele sommeren arrangerer vi bryllupfest på Gjestestuene og mange av våre brudepar vil gjerne ha en høytidelig seremoni i et vakkert lokale i nærheten. Vigselsbygget er stort og luftig og med dobbel takhøyde. Det er plass til 120 sittende gjester og flere stående. På galleriet inne i rommet kan musikere synge for gjestene, og bryllupsfotografen kan følge seremonien tett uten å være i veien.

Sveitsterstilsbygget Gamle landbruk er fra 1894 og ble reist på det som den gang var Bygdø Kongsgård for å huse en utstilling med gamle landbruksredskaper. Det var den ærverdige organisasjonen Norges Vel som sto for byggingen, som er utført i maskinlaftet sveitserstil, med elementer i dragestil. Arkitekten var Albert Waldemar Hansteen som var en høyt aktet arkitekt i sin samtid. Navnet Gamle landbruk stammer fra denne tiden.

Bygget har vært i bruk både som teater og til moteshow, men de siste årene er det kjærligheten og vigselsløftet som har stått i sentrum i flotte Gamle landbruk.

Vinterbryllup går fint i Gamle landbruk, men bygget er ikke isolert, og er det kaldt ute, kan det oppleves litt kjølig.

Drømmer du om en bryllupsseremoni som er høytidelig og litt sakral, med ikke i en kirke, er Gamle landbruk noe for deg

Image
Image
Image
Image
Image
Send forespørsel til post@gjestestuer.no
eller ring 488 91 603