Fotografering til bryllup

Gjestestuene har flotte omgivelser til bryllupsfotografering. Du får romantisk idyll og stemningsskapende gamle bygninger du kan leke deg med!

Idyll, natur og arkitektur

Gjestestuene på Norsk Folkemuseum har perfekte omgivelser for bryllupsfeiring. I bildeserien på siden her ser du hva fotografen kan fange i fotolinsen når det arrangeres bryllup på Gjestestuene en vakker sommerdag. Det finnes en uendelighet av vakre omgivelser man kan velge mellom, og du trenger ikke velge stabbur og skigard hvis du heller vil ha et litt annet uttrykk. Det er farger, natur, idyll, arkitektur og romantikk i skjønn forening. Bakgrunner som egner seg perfekt til bryllupsfotografering.

Som blir til gode minner fra en helt spesiell og vakker dag som du kan vise barnebarna dine.

Image

Selskapslokaler for de mest romantiske bildene

Gjestestuene er selskapslokalene på Norsk Folkemuseum. Vi arrangerer bryllup gjennom hele sommeren, og også om vinteren. Mange brudepar velger også å holde vielsen på Norsk Folkemuseum.

På bildene ser du blant annet Stavkirken på museet, hvor vi har kirkelige vielser med maks 80 gjester, og sveitserstilsbygget Gamle landbruk, hvor vi har vielser for opp til 120 gjester. Du ser også bilder fra sommerperlen Sæterhytten, som er et flott sted å feire bryllup hvis det skal være lite og intimt, med under 30 gjester. Og så er det bilder fra den fantastisk romantiske Festsalen på Gjestestuene som har vært ramme rundt bryllupsmiddager siden 1917.

Du må gjerne komme til Norsk Folkemuseum å ta bryllupsbilder ute i Friluftsmuseet, men det er ikke mulig å leie Stavkirken eller Gamle landbruk uten at du samtidig leier Gjestestuene til bryllupsfesten. Disse vigselsstedene er reservert for brudepar som legger bryllupsfesten til våre lokaler.

Sjekk ledig dato og send en forespørsel
Image
Image
Image
Vakkert landskap på Norsk Folkemuseum
Image
Image
Send forespørsel til post@gjestestuer.no
eller ring 488 91 603