Image

Julebord på Gjestestuene

Julebord er en hyggelig tradisjon som mange gleder seg til før jul. På Gjestestuene kan du kombinere fantastiske lokaler med et tradisjonelt julebord i Oslo der fantastisk mat og drikke står i høysetet. Kom inn fra kulda til et av våre julepyntede rom, der den åpen peisen knitrer mot deg med bjørkeved som gir den lune gode varmen. Og nyt forventningen om at nå, nå starter årets julebord! 

Julebord på GjestestueneJulebord i Oslo, på på Gjestestuene.
Julebord i Østerdalsstua

En helt spesiell julestemning

Tradisjonen med å arrangere julebord på jobben er ikke så veldig gammel, men har blitt et populært innslag i førjulstiden. Lokaler til julebord skal gjerne være litt tradisjonelle og skape god og lun vinterstemning. På Gjestestuene kan du feste frem til kl 02:00 hvis du vil. Og du kan velge mellom tre ulike alternativer når det gjelder lokaler til julebordet. Det er åpen peis både i Folkestuen, Østerdalsstua og Festsalen, og fra kjøkkenet strømmer liflige dufter som minner om jul. Frisk luft og fravær av bystøy gjør at du føler deg litt hensatt til en annen tid.

SEND FORESPØRSEL

Send forespørsel på skjema eller til post@gjestestuer.no
Du kan også ringe i arbeidstid på 488 91 603

Velg lokale til julebordet

Placeholder Image

Festsalen og Blå Peisestue

For 40 - 70 gjester
Ligger i andre etasje
Leiepris 18,900 kr

Les mer
Placeholder Image

Leie hele huset

For 50 - 120 gjester
Eksklusivt
Leiepris 27,900 kr

Les mer
Placeholder Image

Folkestuen og Østerdalsstua

For 20 - 40 gjester
Ligger i første etasje
Leiepris fra 10,900 kr

Les mer
Placeholder Image

Den Blå Peisestue - perfekt til velkomst eller kaffepraten

Placeholder Image

Bli med på omvisning
Koselige førjulsvandringer i det stemningsfulle museet

Image

Nydelig mat fra TG Selskapsmat med tilpassede pakkeløsninger

Julebord eller juleavslutning

Vi arrangerer julefester både på dagtid og kveldstid. Kanskje passer det best med en julelunsj og en koselig ikke-digital samlingsdag for ditt firma? Kanskje drar dere strikken helt ut med stor middag og proff underholdning som stand-up eller jøglere? Eller kanskje ønsker dere bare en hyggelig middag sammen, uten at julebordet skal være festen over alle fester? Uansett hvordan juletiden markeres kan vi hjelpe dere å skape flotte og trygge rammer rundt arrangementet.

Underholdning til julebordet

Mann i folkedrakt foran peisen

Omvisning før festen er alltid populært

Kanskje passer det også å legge opp til en eller annen aktivitet i regi av Folkemuseet før festen? Rundt juletider fungerer den skumle omvisningen Mørkets frembrudd godt som en litt grøssende appetittvekker før maten. Og trenges litt oppkvikning underveis i måltidet kan Kjøgemesteren sørge for mye moro med sine fortellinger om skikk og bruk rundt fest og høytid.

Mat og drikke fra TG Selskapsmat

Gjestestuenes fortreffelige kjøkken, TG Selskapsmat, serverer alt av mat og drikke til julebord i våre lokaler. Deres julemenyer og julebuffeter er i ypperste klasse, og kombinert med svært profesjonell og hyggelig betjening, gjør det at mange firmaer har tradisjon med å holde julebordet på Gjestestuene. Ta kontakt, så ser vi hva vi kan gjøre for dere!

Send forespørsel til post@gjestestuer.no
eller ring 488 91 603