Image

Julebord på Gjestestuene

Julebordstiden er en hyggelig tradisjon som mange gleder seg til før jul. På Gjestestuene kan du kombinere fantastiske lokaler med et tradisjonelt julebord i Oslo der fantastisk mat og drikke står i høysetet. Kom inn fra kulda til et av våre julepyntede rom, der den åpen peisen knitrer mot deg med bjørkeved som gir den lune gode varmen. Og nyt forventningen om at nå, nå starter årets julebord! 

Julebord på GjestestueneJulebord i Oslo, på på Gjestestuene.
Julebord i Østerdalsstua

En helt spesiell julestemning

Tradisjonen med å arrangere julebord på jobben er ikke så veldig gammel, men har blitt et populært innslag i førjulstiden. Lokaler til julebord skal gjerne være litt tradisjonelle og skape god og lun vinterstemning. På Gjestestuene kan du feste frem til kl 02:00 hvis du vil. Og du kan velge mellom tre ulike alternativer når det gjelder lokaler til julebordet. Det er åpen peis både i Folkestuen, Østerdalsstua og Festsalen, og fra kjøkkenet strømmer liflige dufter som minner om jul. Vi har god plass både inne og ute. Frisk luft og fravær av bystøy gjør at du føler deg som langt ut på landet.

Festsalen og Blå Peisestue

40 - 70 gjester
Ligger i andre etasje
Leiepris 15,900 kr

Image

Leie
hele huset

45 - 130 gjester
Eksklusivt
Leiepris 21,900 kr

Image

Folkestuen og Østerdalsstua

10 - 45 gjester
Ligger i første etasje
Leiepris 9900 kr

Image

Julebord eller juleavslutning

Vi arrangerer julefester både på dagtid og kveldstid. Kanskje passer det best med en julelunsj og en koselig ikke-digital samlingsdag for ditt firma? Kanskje drar dere strikken helt ut med stor middag og proff underholdning som stand-up eller jøglere? Eller kanskje ønsker dere bare en hyggelig middag sammen, uten at julebordet skal være festen over alle fester? Uansett hvordan juletiden markeres kan vi hjelpe dere å skape flotte og trygge rammer rundt arrangementet.

Underholdning til julebordet

Kanskje passer det også å legge opp til en eller annen aktivitet i regi av Folkemuseet før festen? Rundt juletider fungerer den skumle omvisningen Mørkets frembrudd godt som en litt grøssende appetittvekker før maten. Og trenges litt oppkvikning underveis i måltidet kan Kjøgemesteren sørge for mye moro med sine fortellinger om skikk og bruk rundt fest og høytid.

Mat og drikke fra TG Selskapsmat

Gjestestuenes fortreffelige kjøkken, TG Selskapsmat, serverer alt av mat og drikke til julebord i våre lokaler. Deres julemenyer og julebuffeter er i ypperste klasse, og kombinert med svært profesjonell og hyggelig betjening, gjør det at mange firmaer har tradisjon med å holde julebordet på Gjestestuene. Ta kontakt, så ser vi hva vi kan gjøre for dere!

Send forespørsel

  • DD slash MM slash YYYY
  • Hva ønsker du å arrangere? Aktuelle datoer, type opplegg, hvilket lokale vil du være i?