Julebord  i Oslo - arranger i trygge rammer hos oss

Lokaler til julebord og vinterfeiring i Oslo. Med mat og drikke fra TG Selskapsmat.

Julebord


Julebordstiden er en hyggelig tradisjon som mange gleder seg til før jul. På Gjestestuene kan du kombinere fantastiske lokaler med utsøkt mat. Kom inn fra kulda til et av våre flotte lokaler med åpen peis der bjørkeveden knitrer mot deg. Og nyt forventningen om at nå, nå starter årets julebord!

En helt spesiell julestemning

Tradisjonen med å arrangere julebord på jobben er ikke så veldig gammel, men har blitt et populært innslag i førjulstiden. Lokaler til julebord skal gjerne være litt tradisjonelle og skape god og lun vinterstemning. På Gjestestuene kan du feste frem til kl 03:00 hvis du vil. Og du kan velge mellom tre ulike alternativer når det gjelder lokaler til julebordet. Det er åpen peis både i Folkestuen, Østerdalsstua og Festsalen, og fra kjøkkenet strømmer liflige dufter som minner om jul. Vi har god plass både inne og ute, og følger myndighetenes krav slik at det kan feires trygt på Gjestestuene også i år.

Til jul i 2020 har vi plass til maks 78 gjester i Festsalen, og 32 gjester i Folkestuen. Da sitter alle med én meters avstand. Hvis det er ønsket kan vi også spre grupper i flere rom, slik at god avstand og gode smitteråd overholdes. Med en slik gruppering er det plass til rundt 110 gjester hos oss til julelunsj eller julebord.

Det er lov med både buffetløsninger og tre-retters middager nå. Tidligere i år var det ikke lov med buffet. For å være på den sikre siden, anbefaler vi tre-rettes middager til julebordet. Da kan man nyte deilig mat blandt hyggelige kollegaer uten at det blir trengsel ved buffeten.

Festsalen og
Blå Peisestue

45 - 70 gjester
Ligger i andre etasje
Leiepris 14,900 kr

Festsalen Gjestestuene

se detaljer
leie
hele huset

45 - 130 gjester
Eksklusivt
Leiepris 20,900 kr

Peiskos i Den Blå Peisestue

se detaljer
Folkestuen og
Østerdalsstua

20 - 45 gjester
Ligger i første etasje
Leiepris 8900 kr

Folkestuen og Østerdalsstua

se detaljer

Julebord

Vi arrangerer julebord både på dagtid og kveldstid. Kanskje passer det best med en julelunsj og en koselig ikke-digital samlingsdag for ditt firma? Kanskje drar dere strikken helt ut med stor middag og proff underholdning som stand up eller jøglere? Eller kanskje ønsker dere bare en hyggelig middag sammen, uten at julebordet skal være festen over alle fester? Uansett hvordan juletiden markeres kan vi hjelpe dere å skape flotte og trygge rammer rundt arrangementet.

La oss underholde til julebordet

Kanskje passer det også å legge opp til en eller annen aktivitet i regi av Folkemuseet før festen? Rundt juletider fungerer den skumle omvisningen Mørkets frembrudd godt som en litt grøssende appetittvekker før maten. Og trenges litt oppkvikning underveis i måltidet kan Kjøgemesteren sørge for mye moro med sine fortellinger om skikk og bruk rundt fest og høytid.

Mat og drikke fra TG Selskapsmat

Gjestestuenes fortreffelige kjøkken, TG Selskapsmat, serverer alt av mat og drikke til julebord i våre lokaler. Deres julemenyer er i ypperste klasse, og kombinert med svært profesjonell og hyggelig betjening, gjør det at mange firmaer har tradisjon med å holde julebordet på Gjestestuene. Ta kontakt, så ser vi hva vi kan gjøre for dere!

Julebord med pepperkakehjerter på Gjestestuene
Send forespørsel til post@gjestestuer.no
eller ring 488 91 603