Image

Møtelokaler i Oslo

Hvorfor leie møtelokaler i Oslogryta når du får langt-ut-på-landet følelsen på Bygdøy?
Leter du etter de rette omgivelsene for en kreativ og inspirerende møtedag i Oslo som gjør at gode ideer blir til fremtidig suksess? Gjestestuene tilbyr rom til kurs, møter og konferanser for grupper på mellom 20 - 120 deltakere. Møtelokalene ligger på vakre grønne Bygdøy, ca 3 km fra Oslo sentrum, og er en del av Norsk Folkemuseum. I nydelige omgivelser setter vi fokus på komfort og gode løsninger i lyse og luftige rom med et fantastisk kjøkken.
Møtelokaler på GjestestueneMøtedag på Gjestestuene selskapslokaler i OsloImage

Arranger møtedagen

Til grupper på mellom 20 – 40 deltagere tilbyr vi leie av møtelokalene Folkestuen og Østerdalsstua. Til større grupper på opptil 130 deltakere kan hele huset med plenumssal i andre etasje leies. Vi kan rigge møtelokalene som kinosaloppsett, klasserom, hestesko og småbord.

Vi har to møterom med projektor, lyd og lerret og tre rom som benyttes til gruppearbeid, lunsj og kaffepauser. Til små grupper er det mulig kun å leie et enkelt møtelokale.

Det er takhengt lerret og projektor samt Bose-høyttalere i Festsalen og Folkestuen, og trådløst nettverk i hele huset. Vi har trådløs bøylemikrofon og håndholdt mikrofon til taler og presentasjoner i Festsalen.

God mat og drikke til møtedagen

Kjøkkenet på Gjestestuene er drevet av TG Selskapsmat. Møtedagspakker består ofte av frukt og kaffe ved ankomst, valgfri kald eller varm mat med drikke til lunsj, og kaffe med kakebit til ettermiddagspausen. Slike møtepakker koster 595 kr per person, og møtedagen kan vare fra kl 0800 -1600. Ønskes en forlengelse med middag og sosial hygge etter møtedagen, byr kjøkkenet på gode og varierte middager.

Vinterstid kan vi tenne i de åpne peisene på Gjestestuene for å skape ekstra hygge rundt møtedagen.

Uteområder og gratis parkering

Uteområdene er populære sommerstid, både til møtepauser og som hyggelig minglested før lunsj eller middag med kollegaer og venner. Møtedeltagerne har gratis adgang til Friluftsmuseet dagen de er hos oss.

Vi har gratis parkering for ca 20 biler og holdeplassen Kongsgården ligger ca 200 meter unna. Buss 30 Bygdøy tar ca 10 - 15 minutter fra sentrum.

Velg lokale til møtedagen

Placeholder Image

Gjestestuene - fire rom

For 50 - 120 deltakere
Leiepris fra 27,900 kr

Les mer
Placeholder Image

Festsalen og Folkestuen

For mellom 30 - 50 gjester
Leiepris fra 18,900 kr

Les mer
Placeholder Image

Folkestuen

For inntil 20 deltakere
Leiepris 8900 kr

Les mer
Placeholder Image

Sæterhytten 

Legg middag etter møtedagen til Sæterhytten

Placeholder Image

Folkestuen og Østerdalsstua

For 20 - 30 deltakere
Leiepris 10,900 kr

Les mer
Meny til konfirmasjon på Gjestestuene

Topp mat og drikke til møtedagen fra
TG Selskapsmat

Send forespørsel til post@gjestestuer.no
eller ring 488 91 603