Image

Møtelokaler i Oslo

Hvorfor leie møtelokaler i Oslogryta når du får langt-ut-på-landet følelsen på Bygdøy?
Leter du etter de rette omgivelsene for en kreativ og inspirerende møtedag i Oslo som gjør at gode ideer blir til fremtidig suksess? Gjestestuene tilbyr rom til kurs, møter og konferanser for grupper på mellom 20 - 120 deltakere. Møtelokalene ligger på vakre grønne Bygdøy, ca 3 km fra Oslo sentrum, og er en del av Norsk Folkemuseum. I nydelige omgivelser setter vi fokus på komfort og gode løsninger i lyse og luftige rom med et fantastisk kjøkken.
ImageMøtedag på Gjestestuene selskapslokaler i Oslo

Arranger møtedagen

Til grupper på mellom 20 – 40 deltagere tilbyr vi leie av møtelokalene Folkestuen og Østerdalsstua. Til større grupper kan hele huset med plenumssal i andre etasje leies. Vi kan rigge møtelokalene med løsninger som kinosaloppsett, klasserom, hestesko og småbord. Vi har to møterom med projektor, lyd og lerret og tre rom som benyttes mer til gruppearbeid, lunsjavvikling og kaffepauser. Til små grupper er det mulig kun å leie et enkelt møtelokale.

Det du trenger av teknisk utstyr

Du finner teknisk utstyr som lerret, projektor og Bose-høyttalere i Festsalen og Folkestuen, og det er trådløst internett i hele huset. Vi har også trådløs mikrofon til taler og presentasjoner i Festsalen. Til sammen er det fem rom på Gjestestuene som kan brukes til både plenumsopplegg og gruppearbeid.

Vær ute når sola skinner

Uteområdene våre er populære i sommerhalvåret, både til møtepauser og som hyggelig minglested før lunsj eller middag med kollegaer og venner. På gårdsplassen har vi benker og bord med plass til rundt 60 sittende gjester. Møtedeltagerne har gratis adgang til Friluftsmuseet hvis de ønsker et gående møte eller teamopplegg i vakre omgivelser. Om vinteren kan vi tenne i de åpne peisene på Gjestestuene for å skape ekstra hygge rundt møtedagen.

Velg lokale til møtedagen

Placeholder Image

Gjestestuene - fire rom

For 50 - 120 deltakere
Leiepris fra 27,900 kr

Les mer
Placeholder Image

Festsalen og Folkestuen

For mellom 30 - 50 gjester
Leiepris fra 18,900 kr

Les mer
Placeholder Image

Folkestuen

For inntil 20 deltakere
Leiepris 8500 kr

Les mer
Placeholder Image

Sæterhytten 

Legg middag etter møtedagen til Sæterhytten

Placeholder Image

Folkestuen og Østerdalsstua

For 20 - 30 deltakere
Leiepris 10,900 kr

Les mer
Meny til konfirmasjon på Gjestestuene

Topp mat og drikke til møtedagen fra
TG Selskapsmat

Send forespørsel til post@gjestestuer.no
eller ring 488 91 603