Image

Møtelokaler i Oslo

Hvorfor leie møtelokaler i Oslo når du får langt-ut-på-landet følelsen på Bygdøy?
Leter du etter de rette omgivelsene for en kreativ og inspirerende møtedag i Oslo som gjør at gode ideer blir til fremtidig suksess? Gjestestuene tilbyr rom til kurs, møter og konferanser for grupper på mellom 10 - 130 deltakere. Møtelokalene ligger på vakre grønne Bygdøy, ca 3 km fra Oslo sentrum, og er en del av Norsk Folkemuseum. I nydelige omgivelser setter vi fokus på komfort og gode løsninger i lyse og luftige rom med et fantastisk kjøkken.
ImageMøtedag på Gjestestuene selskapslokaler i Oslo

Arranger møtedagen

Til grupper på mellom 20 – 40 deltagere tilbyr vi leie av møtelokalene Folkestuen og Østerdalsstua. Til større grupper kan hele huset med plenumssal i andre etasje leies. Vi kan rigge møtelokalene med løsninger som kinosaloppsett, klasserom, hestesko og småbord. Vi har to møterom med projektor, lyd og lerret og tre rom som benyttes mer til gruppearbeid, lunsjavvikling og kaffepauser. Til små grupper er det mulig kun å leie et enkelt møtelokale.

Det du trenger av teknisk utstyr

Du finner teknisk utstyr som lerret, projektor og Bose-høyttalere i Festsalen og Folkestuen, og det er trådløst internett i hele huset. Vi har også trådløs mikrofon til taler og presentasjoner. Til sammen er det fem rom på Gjestestuene som kan brukes til både plenumsopplegg og gruppearbeid.

Vær ute når sola skinner

Uteområdene våre er populære i sommerhalvåret, både til møtepauser og som hyggelig minglested før lunsj eller middag med kollegaer og venner. På gårdsplassen har vi benker og bord med plass til rundt 60 sittende gjester. Møtedeltagerne har gratis adgang til Friluftsmuseet hvis de ønsker et gående møte eller teamopplegg i vakre omgivelser. Om vinteren kan vi tenne i de åpne peisene på Gjestestuene for å skape ekstra hygge rundt møtedagen.

Velg møtelokaler som passer

Festsalen og Blå Peisestue

40 - 70 gjester
Ligger i andre etasje
Leiepris 15,900 kr

Image

Leie
hele huset

45 - 130 gjester
Eksklusivt
Leiepris 22,900 kr

Image

Folkestuen og Østerdalsstua

10 - 45 gjester
Ligger i første etasje
Leiepris 9900 kr

Image

Leie
Sæterhytten

20 - 40 gjester
Grønt sommerparadis
Leiepris 11.900 kr

Image

Send forespørsel

  • DD slash MM slash YYYY
  • Hva ønsker du å arrangere? Aktuelle datoer, type opplegg, hvilket lokale vil du være i?