Snittemeny

Snittemeny passer til det meste

Noen liker fingermat, andre vil gjerne ha snitter til festmat. Snitter passer godt både til barnedåp, familiefeiringer og til minnestunder. Snitter kan toppes med mange spennende smaker fra røkelaks til roastbiff og moden brie. 

Snittemeny til livets litt mindre anledninger

Snitter er flott og tradisjonell festmat som har vært brukt til de fleste feiringer i Norge over en årrekke. De mest populære snittene på Gjestestuene er: Roastbeef, reker, røkelaks, skinke og brie. Men du kan velge fra en langt videre meny hvis du ønsker, det er bare å kontakte kjøkkenet. Mange vil gjerne ha noe litt annerledes sammen med snittene og da passer for eksempel varm quiche med Jarlsberg, bacon og broccoli godt. Skal det være tradisjonelt kan du avslutte med kaffe og kringle. Eller du velge kjøkkkenets fantastiske konfektkake med rik sjokolade og friske bær.

Priser på kjøkkenets snittemeny inkluderer kaffe underveis, samt et glass musserende ved ankomst. Ytterligere drikke faktureres etter forbruk. Husk at lokalleie kommer i tillegg til snittemeny. Snittemeny kan du bestille fra TG Selskapsmat. Du ser mer om leiepriser under Selskapslokaler

Pris snittemeny

 

1 glass musserende vin eller Ringi Eplefryd

Fra buffet:

Snitte med håndpillede reker, majones, sitron og dill
Snitte med hjemmelaget roastbiff, remulade, tomat, løk og persille
Snitte med skinke, coleslaw og urter
Varm quiche med Jarlsberg, bacon og broccoli. Salat, brød og smør

Konfektkake med mascarponekrem, friske frukter- og bær. Bringebær coulis

Eller

Marsipankake med tekst (Navn og dato)

Kaffe og te

Kr 499,- inkl. oppdekking, servering, rydding og mva.

 

Spørsmål? Send til post@gjestestuer.no eller ring 488 91 603