Snittemeny

Snitter og kanapeer har lange tradisjoner som selskapsmat i Norge, og passer til mange typer anledninger.Noen liker fingermat, andre vil gjerne ha snitter til festmat. Snitter passer godt både til barnedåp, familiefeiringer og til minnestunder. Snitter kan toppes med mange spennende smaker fra røkelaks til roastbiff og moden brie. 

Image
Image
Image

Snittemeny til livets mange anledninger

Snitter er flott og tradisjonell festmat som har vært brukt til de fleste feiringer i Norge over en årrekke. Spesielt populært er snitter til barnedåp og minnestunder. De mest populære snittene er roastbeef, reker, røkelaks, skinke og brie. Men du kan velge fra en langt videre meny hvis du ønsker, det er bare å kontakte kjøkkenet. Mange vil gjerne ha noe litt annerledes sammen med snittene og da passer kanskje varm quiche med Jarlsberg, bacon og broccoli godt. Eller et karbonadesmørbrød med løk. Skal det være tradisjonelt kan du avslutte med kaffe og kringle. Eller du velge kjøkkkenets fantastiske konfektkake med rik sjokolade og friske bær.

Priser på kjøkkenets snittemeny inkluderer kaffe underveis. Annet drikke faktureres etter forbruk. Husk at lokalleie kommer i tillegg til snittemeny. Snittemeny kan du bestille fra TG Selskapsmat. Du ser mer om leiepriser under Selskapslokaler

Fra buffet:

Snitte med håndpillede reker, majones, sitron og dill
Snitte med hjemmelaget roastbiff, remulade, tomat, løk og persille
Snitte med skinke, coleslaw og urter
Snitte med fransk brie, reddiker og druer
Snitte med røkelaks og eggerøre

Hjemmelaget konfektkake med mascarponekrem, friske frukter- og bær. Bringebær coulis
Eller

Hjemmelaget hvetekringle
Eller

Wienerstang

Kaffe og te

Pris fra kr 415 per kuvert
Avhengig av anledning og antall
Pris inkluderer oppdekking, servering og rydding

Image

Send oss en forespørsel 
eller ring 488 91 603