Selskapslokaler i Oslo

Våre festlokaler Gjestestuene og Sæterhytten ligger vakkert og landlig på Norsk Folkemuseum og Bygdø Kongsgård. Vi formidler også kontakt til maritime Røylen selskapslokale på Bygdøynes og herskapelige Bogstad Gård ved inngangen til Sørkedalen.

Gjestestuene
på Norsk Folkemuseum

Strømsborgveien 2, 0287 Oslo

Sæterhytten
på Bygdø Kongsgård

Bygdøyveien 30, 0287 Oslo

Våre selskapslokaler på Bygdøy

Vi har selskapslokaler i Oslo med historisk og kulturell profil. På Gjestestuene har vi fire festlokaler å leie ut; Festsalen, Den Blå Peisestue, Folkestuen og Østerdalsstua. Disse lokalene ligger under felles tak. Fra gårdsplass og vinduer har du utsikt til det vakre kulturlandskapet på Folkemuseet, med gamle tun og en stavkirke fra middelalderen.

Selskapslokaler i Oslo

Fra Festsalen

Gjestestuene på Norsk Folkemuseum

Vårt festlokale er fra 1917 og er bygget i romantisk nasjonal stil av den kjente norske arkitekten Magnus Poulssen. Rommene i første etasje har rustikt tømmerpanel, og preges av en hyggelig, lun og tradisjonell stil. Festsalen og Den Blå Peisestue i andre etasje har vegger med håndmalt vakker dekor, og er mer høytidsstemt enn første etasje.  De grønne uteområdene med champagnepaviljong og hagemøbler gir en ekstra dimensjon til ditt arrangement fra tidlig vår til sen høst. Som eventlokale i Oslo treffer vi blink med grønt fokus.  Vinterstid fyres det ofte i de store peisene på Gjestestuene.

Et helt spesielt selskapslokale i Oslo

Selskapslokaler i Oslo

Sæterhytten selskapslokale.

Du kan også leie Sæterhytten som ligger for seg selv på en liten kolle innerst i Frognerkilen, circa en kilometer unna Gjestestuene og Norsk Folkemuseum. Sæterhytten er et helt spesielt festlokale med utsikt over hele Oslo, perfekt når mindre selskaper med opp til 40 deltakere skal feire de store anledningene!

Vi har gratis parkeringsplass til ca 20 biler på Gjestestuene og ca 10 biler på Sæterhytten. Det er gode bussforbindelser fra holdeplassen Kongsgården med buss 30 Bygdøy. Busssen går i 10-minutters intervaller på dagtid, og 15 minutters intervaller på kveldstid. Avstanden til sentrum er på ca 4 km.

SEND FORESPØRSEL

Et festlokale med utsikt over Oslofjorden

Festlokale Oslo, Røylen på Maritimt Museum

Røylen festlokale på Norsk Maritimt Museum. Med utsikt over hele Oslofjorden

Røylen selskapslokale er del av Norsk Maritimt Museum nederst på Bygdøy, og her kan opptil 80 gjester boltre seg både inne og ute. Vil du la den maritime historien prege dagen din, er dette stedet å feire på. Norsk Maritimt Museum ble bygget i rundt 1960 i en utpreget moderne og funksjonalistisk stil, med mye bruk av rød teglstein. Bygget har vunnet priser for sin fremragende arkitektoniske utførelse. Selskapslokalet ligger i sin egen fløy og består av to etasjer, der Triton ligger på bakkeplan og ofte brukes til velkomst, mens Røylen ligger i andre etasje og har både utsikt og terrasse vendt mot Oslofjorden. Skal du arrangere middag eller konferanse, har du samtidig mulighet til å legge inn en omvisning i museets omfattende samlinger om det maritime Norge.

Røylen festlokale benytter Foodoccation som sin cateringleverandør. Hvis du drømmer om et festlokale med fabelaktig utsikt over Oslofjorden og beliggenhet helt i sjøkanten, er Røylen selskapslokale midt i blinken for deg!

Les mer og ta kontakt med Røylen selskapslokale her

Herskapelig på Bogstad Gård

Drømmer du om det helt spesielle bryllupslokalet? Bogstad Gård er fra 1700-tallet, og ligger i idylliske omgivelser ved inngangen til Sørkedalen og Løvenskjolds store skoger. Gården er en av landets største og best bevarte herregårder. Omringet av en vakker engelsk landskapspark med utsikt ut over Bogstadvannet danner Bogstad Gård rammen for fantastiske arrangementer av alle slag, fra bryllup og konfirmasjon til kick-off og julebord.

Bogstad Gård selskapslokale i Oslo Vest

Bogstad Gård sett fra den engelske landskapsparken

Selskapslokalene Sal Peder Anker og Sal Grev Wedel ligger i sin egen fløy, og leier man på Bogstad har man har tilgang til miljøer og et kulturlandskap som med rette kan kalles "helt unikt." Bogstad Gård bruker Foodoccation som sin cateringleverandør.

Ta en titt på hjemmesidene til Bogstad Gård her

Førsteklasses mat og drikke fra TG Selskapsmat

TG Selskapsmat

Oppdekking i Festsalen

Gjestestuene huser et lyst og moderne kjøkken som drives av TG Selskapsmat. TG Selskapsmat er fast leverandør av all mat og drikke til arrangementene på Gjestestuene og Sæterhytten. TG Selskapsmat sine hjemmesider finner du her.  På kjøkkenet jobber fire dedikerte kokker som tryller frem nydelige smaksopplevelser, og på bakrommet sørger hovmester og en proff stab av serveringspersonale for at selskapet går på skinner.

Kjøkkenet har både a la carte meny og ulike pakkeløsninger å velge mellom. Til sommeravslutninger er kjøkkenets grillpakke svært populær, mens til bryllup og feiringer er det mer vanlig med klassiske tre- eller fire-retters menyer.

Takk for oss! Vi hadde en perfekt sommerfest hos dere. Alle gjorde jobben sin slik at vi i arrangementskomiteen også kunne slappe av å nye sommeren på Gjestestuene. Grillpakken var midt i blinken - har dere ledig første fredag i juni neste år også?

Festlokaler du kan leie på Bygdøy

Sommerfest i Oslo på Sæterhytten
Selskapslokale Oslo, Gjestestuene på Norsk Folkemuseum
Selskapslokaler I Oslo, Gjestestuene på Norsk Folkemuseum
Selskapslokaler I Oslo på Gjestestuene på Norsk Folkemuseum
Send forespørsel til post@gjestestuer.no
eller ring 488 91 603