Selskapslokaler i Oslo

Våre festlokaler Gjestestuene og Sæterhytten ligger vakkert og landlig på Norsk Folkemuseum og Bygdø Kongsgård. Vi formidler også kontakt til maritime Røylen selskapslokale på Bygdøynes og herskapelige Bogstad Gård ved inngangen til Sørkedalen.

Gjestestuene og Sæterhytten - i det grønne på Bygdøy

Vi har selskapslokaler i Oslo med historisk og kulturell profil. På Gjestestuene har vi fire festlokaler å leie ut; Festsalen, Den Blå Peisestue, Folkestuen og Østerdalsstua. Disse lokalene ligger under felles tak. Fra gårdsplass og vinduer har du utsikt til det vakre kulturlandskapet på Folkemuseet, med gamle tun og en stavkirke fra middelalderen.

Selskapslokaler i Oslo

Fra Festsalen

Gjestestuene på Norsk Folkemuseum

Vårt festlokale er fra 1917 og er bygget i romantisk nasjonal stil av den kjente norske arkitekten Magnus Poulsson. Rommene i første etasje har rustikt tømmerpanel, og preges av en hyggelig, lun og tradisjonell stil. Festsalen og Den Blå Peisestue i andre etasje har vegger med håndmalt vakker dekor, og er mer høytidsstemt enn første etasje.  De grønne uteområdene med champagnepaviljong og hagemøbler gir en ekstra dimensjon til ditt arrangement fra tidlig vår til sen høst. Som eventlokale i Oslo treffer vi blink med grønt fokus. Vinterstid fyres det ofte i de store peisene på Gjestestuene.

Et helt spesielt selskapslokale i Oslo
Selskapslokaler i Oslo

Sæterhytten selskapslokale.

Du kan også leie Sæterhytten som ligger for seg selv på en liten kolle innerst i Frognerkilen. Sæterhytten er en del av Bygdø Kongsgård og ligger en kilometer unna Norsk Folkemuseum. Sæterhytten er et helt spesielt festlokale med utsikt over hele Oslo, perfekt når mindre selskaper med opp til 40 deltakere skal feire de store anledningene!

Vi har gratis parkeringsplass til ca 20 biler på Gjestestuene og ca 10 biler på Sæterhytten. Det er gode bussforbindelser fra holdeplassen Kongsgården med buss 30 Bygdøy. Bussen går i 10 - 15 minutters intervaller og i helgen går det nattbuss. Avstanden til sentrum er på ca 3 - 4 km.

SEND FORESPØRSEL

Førsteklasses mat og drikke fra TG Selskapsmat

TG Selskapsmat

Oppdekking i Festsalen

Gjestestuene huser et lyst og moderne kjøkken som drives av TG Selskapsmat. TG Selskapsmat er fast leverandør av all mat og drikke til arrangementene på Gjestestuene og Sæterhytten. Til TG Selskapsmats hjemmesider.  På kjøkkenet jobber tre dedikerte kokker som tryller frem nydelige smaksopplevelser, og på bakrommet sørger hovmester og en proff stab av serveringspersonale for at selskapet går på skinner.

Kjøkkenet har både a la carte meny og ulike pakkeløsninger å velge mellom. Til sommeravslutninger er kjøkkenets grillpakke svært populær, mens til bryllup og feiringer er det mer vanlig med klassiske tre- eller fire-retters menyer.

Gjestestuene selskapslokaler ligger vakkert på Bygdøy

Bare tre kilometer fra Oslo sentrum finner du vakker idyll og en grønn ramme for ditt neste arrangement. Gjestestuene selskapslokaler er en del av Norsk Folkemuseum. Vi hjelper det med alt du trenger til bryllup, runde tall og konfirmasjon, møter og middager. 

Sæterhytten selskapslokale på Bygdø Kongsgård

Ovenfor Frognerkilen på Bygdøy finner du vakre Sæterhytten. Selskapslokalet leies ut til festligheter for grupper på mellom 20 - 40 gjester i sommerhalvåret. Vi stiller med kjøkkentilbud og bemanning. 

Var det fullt hos oss?
Se flotte selskapslokaler på Bogstad Gård og Maritimt Museum!

Se flere selskapslokaler
Takk for oss! Vi hadde en perfekt sommerfest hos dere. Alle gjorde jobben sin slik at vi i arrangementskomiteen også kunne slappe av å nye sommeren på Gjestestuene. Grillpakken var midt i blinken - har dere ledig første fredag i juni neste år også?

Festlokaler du kan leie på Bygdøy

Sommerfest i Oslo på Sæterhytten
Selskapslokale Oslo, Gjestestuene på Norsk Folkemuseum
Selskapslokaler I Oslo, Gjestestuene på Norsk Folkemuseum
Selskapslokaler I Oslo på Gjestestuene på Norsk Folkemuseum
Send forespørsel til post@gjestestuer.no
eller ring 488 91 603