Image

Leie hele huset

Du disponerer et historisk selskapslokale i Oslo. Av sjeldne dimensjoner og med uovertruffen beliggenhet på Norsk Folkemuseum og Bygdøy. Med fantastiske uteområder og god plass inne.

Leie hele huset

Raske fakta

Gjestestuene festlokaler på Norsk Folkemuseum ligger i et vakkert miljø omkranset av gamle tun og en stavkirke fra 1200-tallet. Vi tilbyr leie av hele huset for spesielle anledninger som bryllup og runde tall, julebord og jubileer.

Det passer ypperlig å leie hele huset for små eksklusive grupper ned til 30 personer, og selvsagt også for store grupper på opp til 120 gjester.  Vi kan lage alt av tilstelninger fra kick-off og lanseringer, til julemiddager og møtelunsjer.

Stor fleksibilitet og landlig beliggenhet i Oslo gjør Gjestestuene til et godt valg for ditt neste arrangement. Gjestestuene ligger rundt 3,5 kilometer fra Oslo Rådhus og har gode buss- og båtforbindelser. Vi har også vår egen parkeringsplass med plass til ca 20 biler.

 

Praktisk info

30 - 120 personer

uteområde

av-utstyr & hifi

piano

Gjestestuene

Strømsborgveien 2, 0287 Oslo

Festlokaler i Oslo

Gjestestuene festlokaler i Oslo byr på perfekt beliggenhet blant gamle furukroner på Bygdøy. Vår nærmeste nabo er den staselige stavkirken fra Gol fra 1200-tallet. Vi har vidt utsyn til gamle tun på Norsk Folkemuseum på den ene siden og Bygdø Kongsgård på den andre siden.

Huset er fra 1917 og er bygget i romantisk nasjonal stil av den kjente norske arkitekten Magnus Poulssen. Rommene i første etasje har rustikt tømmerpanel, og preges av en hyggelig, lun og tradisjonell stil. Festsalen og Den Blå Peisestue i andre etasje har vegger med håndmalt vakker dekor, og er mer høytidsstemt enn første etasje.  De grønne uteområdene med champagnepaviljong og hagemøbler gir en ekstra dimensjon til ditt arrangement fra tidlig vår til sen høst. Vinterstid fyres det ofte i de store peisene på Gjestestuene.

Festlokaler der alt går på skinner

Leier du hele huset råder du over Festsalen, Folkestuen, Den Blå Peisestue og Østerdalstua. Bak disse rommene ligger kjøkkent på Gjestestuene og styrer selskapet med profesjonell og diskret hånd mens du koser deg på festen din. Hvis det er ønsket har alle som leier våre selskapslokaler fri entré til Norsk Folkemuseum på dagen dere er hos oss. Det er mange som setter pris på en rusletur før eller etter maten i de idylliske omgivelsene på Norsk Folkemuseum.

TG Selskapsmat

Gjestestuene huser et lyst og moderne kjøkken som drives av TG Selskapsmat. TG Selskapsmat er fast leverandør av all mat og drikke til arrangementene på Gjestestuene. TG Selskapsmat sine hjemmesider finner du her.  På kjøkkenet jobber seks dedikerte kokker som tryller frem nydelige smaksopplevelser, og på bakrommet sørger hovmester og en proff stab av serveringspersonale for at selskapet går på skinner. Kjøkkenet på Gjestestuene er viden kjent for sin høye kvalitet og for fokus på god service og profesjonell betjening.

Takk for oss! Vi hadde en perfekt sommerfest hos dere. Alle gjorde jobben sin slik at vi i arrangementskomiteen også kunne slappe av å nye sommeren på Gjestestuene. Grillpakken var midt i blinken - har dere ledig første fredag i juni neste år også?
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Send forespørsel til post@gjestestuer.no
eller ring 488 91 603