Underholdning

Vi kan gi gestene dine en smakebit av norsk historie, dans og kultur.

Opplevelser til glede

Norsk Folkemuseum er en oase i hovedstaden, tilrettelagt for underholdning med kulturhistorie og opplevelse i sentrum. Vi formidler gjerne spennende skikker og historier fra fortiden, og i tillegg kan vi gi gjestene dine lyden av tradisjonell musikk fra langt tilbake i tid.

På Folkemuseet er naturlig hygge og nysgjerrighet om fortiden sentrale temaer, både for barn og voksne. I et slikt kreativt miljø åpner sinnet seg og gir inspirasjon til nye tanker. Det av og til å kunne distansere seg fra en moderne og stressende hverdag, om en bare for en kort stund, oppleves som en berikelse. Den historiske atmosfæren og de vakre omgivelsene på Norsk Folkemuseum er midt i blinken for deg som vil tilby dine gjester eller kollegaer en spesiell opplevelse. Hvorfor ikke kombinere et arrangement på Gjestestuene med et opplegg i Friluftsmuseet? Her finnes både idyll og nostalgi, spenning og kunnskap, året rundt. Velg på sidene under blandt omvisninger, minikonserter, folkedans, eventyrfortelling og mye annet.

På Folkemuseet er naturlig hygge og nyskjerrighet om fortiden sentrale temaer. Dette vil vi gjerne dele med deg.

OPPLEVELSER BLIR HYGGELIGE MED VENNER OG KOLLEGAER

Spesielt til sommefesten eller julebordet setter folk pris på en uvanlig opplevelse. Våre opplevelser tar deg til et sted der antagelig er lenge siden du har vært – både bokstavelig og i overført betydning. Bonderomantikken har en høy faktor i mange av omvisningene våre til sommerfestene som arrangeres på Gjestestuene. Før jul er det perfekt oppvarming til festen å være med på den spennende spølelsesvandringen»Mørkets frembrudd» før julebordet. Hvis det er steder eller temaer du er spesielt opptatt av, har vi sikkert en omvisning som passer for akkurat din feiring også – bare spør oss!

Ta kontakt for opplegg som passer for deg og dine gjester!

Kanskje trenger du en kulturhistorisk…