Opplevelse

Vi kan gi gjestene dine en smakebit av norsk historie, dans og kultur. Norsk Folkemuseum er en oase i hovedstaden, tilrettelagt for underholdning med kulturhistorie og opplevelse i sentrum. Vi formidler gjerne spennende skikker og historier fra fortiden, og i tillegg kan vi gi gjestene dine lyden av tradisjonell musikk fra langt tilbake i tid

Se våre spennende aktiviteter og opplevelser

Opplevelser med venner og kollegaer

På Folkemuseet er inspirasjon og nysgjerrighet om fortiden sentrale temaer, både for barn og voksne. I et slikt kreativt miljø åpner sinnet seg og gir grunnlag til nye tanker. Det av og til å kunne distansere seg fra en moderne og stressende hverdag, om en bare for en kort stund, oppleves som en berikelse. Den historiske atmosfæren og de vakre omgivelsene på Norsk Folkemuseum er midt i blinken for deg som vil tilby dine gjester eller kollegaer en spesiell opplevelse. Hvorfor ikke kombinere et arrangement på Gjestestuene med et opplegg i Friluftsmuseet? Her finnes både idyll og nostalgi, lekenhet og kunnskap, året rundt.

Spesielt til sommefesten eller julebordet setter folk pris på en kulturhistorisk opplevelse. Våre opplevelser tar deg til et sted der det antagelig er lenge siden du har vært – både bokstavelig talt og i overført betydning. Idyllen i dag og fortidens virkelighet er viktige faktorer i mange av omvisningene våre til sommerfestene som arrangeres på Gjestestuene.

Før jul er det perfekt oppvarming til festen å være med på den spennende kveldsvandringen "Mørkets frembrudd,"  om skrømt, død og de underjordiske - akkurat passe skummelt før julebordet!

Hvis det er steder eller temaer du er spesielt opptatt av, har vi sikkert en omvisning som passer for akkurat din feiring også – bare spør oss!

Ta kontakt for opplegg som passer for deg og dine gjester!

Kanskje trenger du en kulturhistorisk...

Vil du vite mer?
Kontakt oss på post@gjestestuer.no
eller ring 488 91 603