Konfirmasjonslokaler på Bygdøy i Oslo

Vi har flotte lokaler til konfirmasjonsfeiring i Oslo.  Du kan velge mellom Gjestestuene og Sæterhytten som begge ligger på Bygdøy - Gjestestuene på Norsk Folkemuseum og Sæterhytten på Bygdø Kongsgård. På Gjestestuene kan du velge mellom å leie første etasje eller andre etasje. På vesle Sæterhytten har du hele stedet for deg selv.
 

Send forespørsel til post@gjestestuer.no
eller ring 488 91 603

 
Sæterhytten selskapslokale interiør med grønt uteområde Image

Konfirmasjonsfeiring

Gjestestuene og Sæterhytten selskapslokaler leier ut til feiring av konfirmasjon i Oslo både vår og høst, til små og store familieselskaper. Våre gjester kan velge mellom Østerdalsstua og Folkestuen, som ligger i første etasje på Gjestestuene,  og Festsalen og Den Blå Peisestue som ligger i andre etasje. Gjestestuene er en del av Norsk Folkemuseum og ligger på Bygdøy i Oslo. Vi leier også ut Sæterhytten, som ligger med utsikt over Frognerkilen, og som er en del av Bygdø Kongsgård.

Velg konfirmasjonslokale til riktig antall

Til konfirmasjonsfeiring er det vanlig å invitere mellom 20 og 60 gjester. Det kan for mange bli trangt hvis man skal stelle i stand hjemme. Gjestestuene kan bli den perfekte løsningen når man skal samle hele familien. Er det en stor familie med flere en 35 gjester, er Festsalen i andre etasje på Gjestestuene en særdeles vakker ramme rundt feiringen av et ungt menneske på terskelen til voksenlivet.

Det er også mange konfirmasjonsfeiringer i lune og hyggelige Folkestuen og Østerdalsstua i første etasje på Gjestestuene. Her er stilen mer tradisjonell og rustikk, og man har direkte utgang til vår hyggelige gårdsplass. Det passer å være mellom 20 - 35 gjester her.

På Sæterhtytten har man hele stedet for seg selv, og det passer fint å være mellom 15 - 40 gjester.

 AV-utstyr

Det er takhengt lerret og projektor både i Folkestuen og Festsalen. Det kan komme godt med hvis man vil vise bilder av konfirmanten eller kanskje en sangtekst.

På Sæterhytten er det ikke projektor, men vi har lerret som kan settes frem, hvis du har med egen projektor. Det er ikke wifi på Sæterhytten, så last ned innholdet på forhånd.

Velg lokale til konfirmasjon

Folkestuen

For inntil 30 gjester
Fra kr 7500,-

Mer info

Østerdalsstua og Folkestuen

For inntil 40 gjester
Fra kr 9900,-
Mer info

Festsalen

For mellom 30 - 60 gjester 
Fra kr 12,900,-
Mer info

Den Blå Peisestue

Til kaffen
Gratis med Festsalen

Bestill feiring av konfirmasjon hos oss

Sæterhytten

For inntil 40 gjester
Kr 11,900,-
Mer info
Når du bestiller på Gjestestuene har du gratis adgang til museet dagen dere er hos oss. Se våre populære konfirmasjonsmenyer som ofte serveres til konfirmasjon. Noen vil ha tapas, andre velger klassiske tre-retters menyer. Snakk gjerne direkte med kjøkkenet vårt hvis det er ting rundt mat og drikke du lurer på.
 

Send forespørsel