Konfirmasjonslokaler på Bygdøy i Oslo

Vi har flotte lokaler til konfirmasjonsfeiring i Oslo.  Du kan velge mellom Gjestestuene og Sæterhytten som begge ligger på Bygdøy - Gjestestuene på Norsk Folkemuseum og Sæterhytten på Bygdø Kongsgård. På Gjestestuene kan du velge mellom å leie første etasje eller andre etasje. På vesle Sæterhytten har du hele stedet for deg selv.
SEND FORESPØRSEL

Send forespørsel på skjema eller til post@gjestestuer.no
Du kan også ringe i arbeidstid på 488 91 603

Sæterhytten selskapslokale interiør med grønt uteområdeImage

Konfirmasjonsfeiring

Gjestestuene og Sæterhytten selskapslokaler leier ut til feiring av konfirmasjon i Oslo både vår og høst, til små og store familieselskaper. Våre gjester kan velge mellom Østerdalsstua og Folkestuen, som ligger i første etasje på Gjestestuene, og Festsalen og Den Blå Peisestue som ligger i andre etasje. Gjestestuene er en del av Norsk Folkemuseum og ligger på Bygdøy i Oslo. Vi leier også ut Sæterhytten selskapslokale. Sæterhytten ligger for seg selv rett ovenfor Frognerkilen, og er en del av Bygdø Kongsgård.

Velg konfirmasjonslokale til riktig antall

Til konfirmasjonsfeiring er det vanlig å invitere mellom 20 og 50 gjester. Det kan for mange bli trangt hvis man skal stelle i stand hjemme. Gjestestuene kan bli den perfekte løsningen når man skal samle hele familien. Er det en stor familie med flere en 35 gjester, er Festsalen i andre etasje på Gjestestuene en særdeles vakker ramme rundt feiringen av et ungt menneske på terskelen til voksenlivet.

Vi holder også mange konfirmasjonsfeiringer i lune og hyggelige Folkestuen og Østerdalsstua i første etasje på Gjestestuene. Her er stilen mer tradisjonell og rustikk, og man har direkte utgang til vår hyggelige gårdsplass. Det passer å være mellom 20 - 35 gjester her.

På Sæterhtytten har man hele stedet for seg selv, og det er fint å være mellom 20 - 40 gjester.

 AV-utstyr

Det er takhengt lerret og projektor både i Folkestuen og Festsalen. Det kan komme godt med hvis man vil vise bilder av konfirmanten eller kanskje en sangtekst.

På Sæterhytten er det ikke projektor, men vi har lerret som kan settes frem, hvis du har med egen projektor. Det er ikke wifi på Sæterhytten, så last ned innholdet på forhånd.

Velg lokale til konfirmasjon

Placeholder Image

Sæterhytten

For 20 - 40 gjester
Leiepris 13,900 kr

Les mer
Placeholder Image

Folkestuen

For inntil 20 - 25 gjester
Leiepris 8500 kr

Les mer
Placeholder Image

Festsalen

For mellom 30 - 50 gjester
Leiepris fra 14,900 kr

Les mer
Placeholder Image

Den Blå Peisestue

Følger med Festsalen - perfekt til velkomsten
Placeholder Image

Folkestuen og Østerdalsstua

For 25 - 40 gjester
Leiepris 10,900 kr

Les mer
Meny til konfirmasjon på Gjestestuene

Legg feiringen av konfirmasjonen til våre flotte lokaler!

Når du bestiller på Gjestestuene har du gratis adgang til museet dagen dere er hos oss. Se våre populære konfirmasjonsmenyer som ofte serveres til konfirmasjon. Noen vil ha tapas, andre velger klassiske tre-retters menyer. Snakk gjerne direkte med kjøkkenet vårt hvis det er ting rundt mat og drikke du lurer på.
Send forespørsel til post@gjestestuer.no
eller ring 488 91 603