Lokaler til minnesamvær

Minnesamvær i rolige omgivelser. Tradisjonstro og lune lokaler skaper en verdig ramme for minnestunden.
Gjestestuene på Norsk Folkemuseum benyttes ofte til minnesamvær når et kjært familiemedlem har gått bort. I rolige omgivelser og med gode parkeringsmuligheter er våre lokaler velegnet til slike formål. Det er en gammel skikk og samles for å hedre minnet etter den som har gått bort. Et fellesskap med familie og venner i en slik situasjon oppleves som betydningsfullt og godt.

Selskapslokaler til minnesamvær

Mindre minnesamvær passer godt i Folkestuen, som ligger i første etasje på Gjestestuene. Her er det godt å samles hvis man er mellom 20 - 40 deltagere. Folkestuen ligger med direkte utgang til gårdsplassen og har enkel adkomst for den som er dårlig til bens. Festsalen benyttes for minnesamvær hvor det er flere en ca 40 deltagere. Det finnes heis til Festsalen, som ligger i andre etasje.

TG Selskapsmat står for servering av mat og drikke til alle arrangementer på Gjestestuene. Til minnestunder er kanskje snitter og kake det som er mest vanlig, men det går selvsagt også an å velge andre typer menyer. Du ser mer om menyer og priser her: TG Selskapsmat

Vi har parkeringsplass for ca 20 biler. Gjestestuene er nærmeste nabo med Bygdøy kirke, og vi arrangerer mange minnesamvær etter begravelser og bisettelser der. Ta kontakt så hjelper vi med det praktiske rundt minnesamværet.

Lokaler til minnesamvær med god plass ute. Utsikt fra Gjestestuene

Landlige lokaler på Bygdøy med god plass inne og ute

Velg lokale til minnestunden

Festsalen

40 - 120 gjester
Ligger i andre etasje
Leiepris 14,900 kr

Festsalen på Gjestestuene selskapslokaler. Foto: L Hauge Hoel

Folkestuen

Opp til 40 gjester
Ligger i første etasje
Leiepris 8900 kr

Image
Send forespørsel til post@gjestestuer.no
eller ring 488 91 603