Lokaler til julebord

Flotte lokaler til julebord og vinterfeiring i Oslo

Lei lokaler til julebord


Gjestestuene arrangerer festlige julebord i sine selskapslokaler fra november og helt frem til julaften. Den spesielle julestemningen fornemmer du så fort du setter foten innenfor døren. Det spraker i bjørkeved fra de store peisene, og kanskje får du servert et glass rykende varm gluwein når du kommer inn fra kulda.
Brrrr! Nå er det jul igjen….

Image Image
Image

En helt spesiell julestemning

Tradisjonen med å arrangere julebord på jobben er ikke så veldig gammel, men har blitt et populært innslag i førjulstiden. Lokaler til julebord skal gjerne være litt tradisjonelle og skape god og lun vinterstemning. På Gjestestuene kan du feste frem til kl 03:00 hvis du vil. Og du kan velge mellom tre ulike alternativer når det gjelder lokaler til julebordet. Det er åpen peis både i Folkestuen, Østerdalsstua og Festsalen, og fra kjøkkenet strømmer liflige dufter som minner om jul.

 
 
Festsalen og
Blå Peisestue

45 – 70 gjester
Ligger i andre etasje
Leiepris 13,900 kr

Festsalen Gjestestuene

se detaljer
leie
hele huset

45 – 140 gjester
Eksklusivt
Leiepris 18,900 kr

Peiskos i Den Blå Peisestue

se detaljer
Folkestuen og
Østerdalsstua

20 – 45 gjester
Ligger i første etasje
Leiepris 7900 kr

Folkestuen og Østerdalsstua

se detaljer

Mye moro til julebordet

Vi lager julearrangementer både på dagtid og kveldstid. Kanskje passer det best med en julelunsj og en nyttig møtedag for ditt firma? Kanskje drar dere strikken helt ut med stor middag og proff underholdning? Eller kanskje ønsker dere bare en hyggelig middag sammen, uten at julebordet skal være festen over alle fester? Uansett hvordan juletiden markeres kan vi hjelpe dere å skape flotte rammer rundt arrangementet.

La oss underholde til julebordet

Kanskje passer det også å legge opp til en eller annen aktivitet i regi av Folkemuseet før festen? Rundt juletider fungerer den skumle omvisningen Mørkets frembrudd godt som en litt grøssende appetittvekker før maten. Og trenges litt oppkvikning underveis i måltidet kan Kjøgemesteren sørge for mye moro med sine fortellinger om skikk og bruk rundt fest og høytid.

Mat og drikke til julebordet

Gjestestuenes fortreffelige kjøkken, TG Selskapsmat, serverer alt av mat og drikke til julebord i våre lokaler. Deres julemenyer er i ypperste klasse, og kombinert med svært profesjonell og hyggelig betjening, gjør det at mange firmaer har tradisjon med å holde julebordet på Gjestestuene. Ta kontakt, så ser vi hva vi kan gjøre for dere!

 

Send forespørsel til post@gjestestuer.no
eller ring 488 91 603