Betingelser og praktiske opplysninger

  • Vi står for alt av vasking og rigging før og etter selskapet.
  • Sammen med TG Selskapsmat står vi også for alt av oppdekning med det som trengs av servise, lys, duker og servietter etc. Men merk at blomster ikke er inkludert i leieprisen og kommer som eventuelt tillegg. Dere kan ta med egne blomster ferdig oppsatt, eller benytte en av våre blomsterleverandører.
  • Gjestestuene: Det er trådløst nettverk i hele huset, og lydanlegg, lerret og projektor i Folkestuen og Festsalen som kan brukes gratis. Ta med egen mobil eller pc/Mac.
  • Sæterhytten: Det er ikke trådløst nettverk i huset, så alt innhold må strømmes gjennom eget mobilabonnement, eller være lastet ned lokalt på eget utstyr. Det finnes IKKE projektor, men vi har lerret. Vi har også  musikkhøyttalere som man kan benytte gratis på Sæterhytten.
  • Bruk av vår møblerte gårdsplass med champagnepaviljong og flaggstang inngår i alle leiepriser.
  • Vi har gratis parkeringsplass til ca 20 biler på egen parkeringsplass på Gjestestuene og for ca 10 biler på Sæterhytten.
  • Det er gratis inngang til Norsk Folkemuseum for deg som leier Gjestestuene.

Egne kaker:
Avtal medbrakte kaker med TG Selskapsmat direkte. Vi har noen begrensninger i forhold til antall og type anledning. Dette er til dels som følge av et strengt regelverk fra Mattilsynet i forhold til sporbarhet, og dels et kapasitetsspørsmål.

Avbestilling og kansellering

Avbestilling blir fakturert med et generelt avbestillingsgebyr på 1000 kr.  Gebyret dekker administrativt arbeid.

I tillegg har vi følgende avbestillingsregler:

Avbestilling bryllup, konfirmasjon og julebord:
Halve leiebeløpet faktureres for arrangementer som avbestilles mindre enn 9 måneder før arrangementsdatoen. Hele beløpet faktureres for avbestillinger under 3 måneder før datoen.

Alle andre arrangementer, helg, inkludert fredag:
Halve leiebeløpet faktureres for arrangementer som avbestilles mindre enn 6 måneder før arrangementsdatoen.

Alle andre arrangementer, hverdager:
Halve leiebeløpet faktureres for arrangementer som avbestilles mindre enn 3 måneder før arrangementsdatoen, mandag – torsdag.

Vi fakturer ikke avbestillingsgebyr hvis arrangementsdatoer flyttes, eller hvis det kan fremvises legeattest for alvorlig sykdom som gjør at et selskap ikke kan gjennomføres.

Avbestilling av mat og drikke
For kansellering av mat og drikke, se hjemmesidene til TG Selskapsmat her.

Angående COVID 19:

ANGÅENDE COVID 19
Vi forholder oss til myndighetenes retningslinjer i forhold til COVID 19. Hvis datoen kanselleres på grunn av regelverket, får man depositumet tilbake, minus 1000 kr i administrasjonsgebyr. Har man ikke betalt inn depositum, faktureres gebyr i forhold til reglene over. De fleste velger imidlertid heller å utsette sin feiring, og vi endrer dato gratis innen samme år, slik at det skal være trygt å feire. Er du bekymret for smittesituasjonen på datoen din, ta kontakt, så forsøker vi å finne fleksible løsninger.

Med 1-metersregelen ivaretatt kan vi dekke for rundt 70 – 80 gjester i Festsalen, mens om det ikke er restriksjoner rundt avstand, har vi plass til opptil 130 gjester. På Sæterhytten og i Folkestuen kan vi dekke for rundt 30 – 34 gjester med 1-metersregelen ivaretatt. Tallet varierer litt i forhold til at kohortmedlemmer kan sitte litt tettere enn en meter.