Hvordan rigge til fest?

Vi kan rigge lokalet på flere forskjellige måter for deg,  avhengig av hvor mange gjester du har og hvordan du ønsker at det skal se ut

Hvordan rigge på Gjestestuene

I vårt største rom, Festsalen, som ligger i andre etasje på Gjestestuene, er det vanlig å rigge med ovale bord. Hvert bort har plass til 10 gjester, men det går også fint å sitte 8 per bord, særlig hvis man er under rundt 80 gjester. Festsalen kan også rigges med bredt langbord, en løsning der alle sitter på samme bord. Det passer godt til litt høytidelige middager og feiringer med mellom 30 - 35 gjester.

I Folkestuen og Østerdalsstua har vi rektangulære småbord som kan brukes hver for seg eller settes sammen på ulikt vis. Det passer å sitte opp til seks per bord hvis man rigger med småbord.
I Den Blå Peisestue har vi fast rigg med sofaer og stoler, og litt lavere kaffebord enn i de andre rommene.

Ute foran Gjestestuene har vi sitteplasser for rundt 50 - 60 gjester på våre lekre utemøbler fra Skagen. Utemøblene brukes til velkomst, med aperitiff og fingermat. Vi kan ikke dekke til hovedmåltidet ute.

Trykk på bildene under for å forstørre dem:

Hvordan rigge på Sæterhytten

På Sæterhytten rigger vi med ulike oppsett ved hjelp av rektangulære bord. Vi kan rigge med stjerne, to parallelle bord, bredt langbord, eller på opp til åtte småbord. Maks kapasitet på Sæterhytten er ca 40 gjester. Rommet er 7,30 meter langt og 5,35 meter bredt. Jo flere gjester,  jo flere begrensninger på hvordan lokalet kan rigges.
På Sæterhytten har vi utendørs benker, stoler og bord som gjestene kan bruke.