Selskapslokaler på Bogstad Gård og Maritimt Museum

Vi er en stor museumsfamilie med mange flotte selskapslokaler. Finner du ikke ledig dato på Gjestestuene eller Sæterhytten, formidler vi gjerne kontakt til maritime Røylen selskapslokale på Bygdøynes og herskapelige Bogstad Gård ved inngangen til Sørkedalen.

Røylen på Maritimt Museum

Bygdøynesveien 37, 0287 Oslo

Østfløyen på Bogstad Gård

Sørkedalsveien 450, 0758 Oslo

Et festlokale med blå utsikt over beste Oslofjord

Festlokale Oslo, Røylen på Maritimt Museum

Røylen festlokale på Norsk Maritimt Museum. Med utsikt over hele Oslofjorden

Røylen selskapslokale er del av Norsk Maritimt Museum nederst på Bygdøy, og her kan opptil 80 gjester boltre seg både inne og ute. Vil du la den maritime historien prege dagen din, er dette stedet å feire på. Norsk Maritimt Museum ble bygget i rundt 1960 i en utpreget moderne og funksjonalistisk stil, med mye bruk av rød teglstein. Bygget har vunnet priser for sin fremragende arkitektoniske utførelse. Selskapslokalet ligger i sin egen fløy og består av to etasjer, der Triton ligger på bakkeplan og ofte brukes til velkomst, mens Røylen ligger i andre etasje og har både utsikt og terrasse vendt mot Oslofjorden. Skal du arrangere middag eller konferanse, har du samtidig mulighet til å legge inn en omvisning i museets omfattende samlinger om det maritime Norge.

Røylen festlokale benytter FoodOccation som sin cateringleverandør. Hvis du drømmer om et festlokale med fabelaktig utsikt over Oslofjorden og beliggenhet helt i sjøkanten, er Røylen selskapslokale midt i blinken for deg!

Les mer og ta kontakt med Røylen selskapslokale her

Send epost direkte her: booking@marmuseum.no

Ring direkte: 24 11 41 50 

Herskapelig i Østfløyen på Bogstad Gård

Drømmer du om det helt spesielle bryllupslokalet? Bogstad Gård er fra 1700-tallet, og ligger i idylliske omgivelser ved inngangen til Sørkedalen og Løvenskjolds store skoger. Gården er en av landets største og best bevarte herregårder. Omringet av en vakker engelsk landskapspark med utsikt ut over Bogstadvannet danner Bogstad Gård rammen for fantastiske arrangementer av alle slag, fra bryllup og konfirmasjon til kick-off og julebord.

Bogstad Gård selskapslokale i Oslo Vest

Bogstad Gård sett fra den engelske landskapsparken

Selskapslokalene Sal Peder Anker og Sal Grev Wedel ligger i sin egen fløy, og leier man på Bogstad har man har tilgang til miljøer og et kulturlandskap som med rette kan kalles "helt unikt." Bogstad Gård bruker Foodoccation som sin cateringleverandør.

Ta en titt på hjemmesidene til Bogstad Gård her

Send epost direkte: bogstad@bogstad.no

Ring sentralbordet: Tlf 22 06 52 00

Førsteklasses mat og drikke fra Food Occasion

Food Occasion står for servering, mat og drikke i Røylen selskapslokale, så vel som på Bogstad Gård.
Ta kontakt med Food Occasion for menyer og tilgjengelighet.

Festlokaler du kan leie i vår museumsstiftelse

Sommerfest i Oslo på Sæterhytten
Selskapslokale Oslo, Gjestestuene på Norsk Folkemuseum
Selskapslokaler I Oslo, Gjestestuene på Norsk Folkemuseum
Selskapslokaler I Oslo på Gjestestuene på Norsk Folkemuseum