Selskapslokaler på Bogstad Gård og Maritimt Museum

Vi er en stor museumsfamilie med mange flotte selskapslokaler. Finner du ikke ledig dato på Gjestestuene eller Sæterhytten, formidler vi gjerne kontakt til maritime Røylen selskapslokale på Bygdøynes og herskapelige Bogstad Gård ved inngangen til Sørkedalen.

Herskapelig i Østfløyen på Bogstad Gård

Image
Image

Drømmer du om det helt spesielle bryllupslokalet? Bogstad Gård er fra 1700-tallet og ligger i idylliske omgivelser ved inngangen til Sørkedalen og Løvenskjolds store skoger. Dette er en av landets største og best bevarte herregårder. Omringet av en vakker engelsk landskapspark og med utsikt ut over Bogstadvannet danner Bogstad Gård rammen for fantastiske arrangementer av alle slag, fra bryllup og konfirmasjon til kick-off og julebord.

Selskapslokalene Sal Peder Anker og Sal Grev Wedel ligger i Østfløyen med egen inngang, og leier man på Bogstad har man har tilgang til miljøer og et kulturlandskap som med rette kan kalles herskapelig. Bogstad Gård bruker FoodOccation som sin cateringleverandør.

SEND FORESPØRSEL

Send forespørsel til
bogstad@bogstad.no
eller besøk Bogstad Gård

Østfløyen Bogstad Gård

Sørkedalsveien 450, 0758 Oslo

Et festlokale med blå utsikt over beste Oslofjord

Røylen selskapslokale er del av Norsk Maritimt Museum nederst på Bygdøy. Her kan opptil 80 gjester boltre seg både inne og ute. Vil du la den maritime historien prege dagen din, er dette stedet å feire på. Norsk Maritimt Museum ble bygget i rundt 1960 i en utpreget moderne og funksjonalistisk stil, med mye bruk av rød teglstein. Bygget har vunnet priser for sin fremragende arkitektoniske utførelse. Selskapslokalet ligger i sin egen fløy og består av to etasjer, der Triton ligger på bakkeplan og ofte brukes til velkomst, mens Røylen ligger i andre etasje og har både utsikt og terrasse vendt mot Oslofjorden. Skal du arrangere middag eller konferanse, har du samtidig mulighet til å legge inn en omvisning i museets omfattende samlinger om det maritime Norge.

Røylen festlokale benytter FoodOccation som sin cateringleverandør. Hvis du drømmer om et festlokale med fabelaktig utsikt over Oslofjorden og beliggenhet helt i sjøkanten, er Røylen selskapslokale midt i blinken for deg!

SEND FORESPØRSEL
Image
Konfirmant og utsikt fra Røylen selskapslokale. Foto B Kjørslevik

Send forespørsel til
 booking@marmuseum.no
eller gå til Røylen selskapslokale

Røylen selskapslokale
 Maritimt Museum

Bygdøynesveien 37, 0287 Oslo

Førsteklasses mat og drikke fra FoodOccasion

FoodOccasion står for servering, mat og drikke i Røylen selskapslokale og på Bogstad Gård.
Ta kontakt for menyer og tilgjengelighet!

Festlokaler du kan leie i vår museumsstiftelse

Sommerfest i Oslo på Sæterhytten
Selskapslokale Oslo, Gjestestuene på Norsk Folkemuseum
Selskapslokaler I Oslo, Gjestestuene på Norsk Folkemuseum
Selskapslokaler I Oslo på Gjestestuene på Norsk Folkemuseum