Meny til konfirmasjon

Meny til konfirmasjon er et viktig element når man skal planlegge feiring for sine barn. Det er ulike oppfatninger om hva som egner seg best. Med en tilpasset meny til konfirmasjon kan man vektlegge om konfirmasjonsfeiringen skal være litt formell og med god styring. Eller om man skal legge vekt på hygge og et uformelt preg.

Velg meny til konfirmasjon etter egne ønsker

Grovt sett kan man si at det finnes to muligheter i forhold til meny til konfirmasjon: Man kan velge en tre-retters meny eller man kan velge en form for buffet. Tre-retters menyer egner seg hvis man vil ha god styring og lager en detaljert kjøreplan i forhold til taler, sanger og kanskje bilder og filmsnutter. Buffeter egner seg hvis man heller vil fokusere på en løsere form med mer prat rundt bordet og færre formelle taler. Ofte er konfirmanten selv med på å avgjøre dette, men vær klar over at ulikhetene i type meny til konfirmasjonsfeiringen er med å definere rammen, og det bør du ha et bevisst forhold til når det planlegges.

Meny til konfirmasjon på Gjestestuene

Skal det serveres alkohol til konfirmasjon?

Mange konfirmant-foreldre lurer også på om de skal servere alkohol til feiringen? Det kan jo være fristende med et glass god vin sammen med deres valgte meny til konfirmasjonen. Vår erfaring i selskapslokalene til Gjestestuene og Sæterhytten, er at i rundt halvparten av konfirmasjonene vi arrangerer, blir det tilbudt vin til maten. Resten velger å gjennomføre konfirmasjonsfeiringen helt uten alkohol.

Gårdsplassen på Gjestestuene med hagemøbler og utsikt over Folkemuseet på Bygdøy
Gårdsplassen vår er et yndet sted til konfirmasjonsfeiring både vår, sommer og høst

Våre menyer til konfirmasjon

På Gjestestuene og Sæterhytten tilbyr vi tre typer meny til konfirmasjon.

  • Vi tilbyr en klassisk tre-rettes meny med for eksempel fisk til forrett og deilig kylling til hovedrett.
  • Vi tilbyr en tapasbuffet med vekt på mat alle liker, slik som blant annet krydret lammekebab med chilisaus og urtemarinerte scampi.
  • Og vi tilbyr en populær grillbuffet med grillfavoritter og masse godt tilbehør.

Før maten får alle en nydelig og rød fruktbowle til velkomst, og etter maten serveres kaffe og te. Drikke til maten underveis bestilles a la carte. Kuvertpriser ligger på rundt 800 – 850 kr per person. Da er oppdekning, rydding og personale inkludert i prisen

Se mer om meny til konfirmasjon her

Leie av lokaler til konfirmasjonsfeiringen

Leie av lokaler kommer i tillegg, og ligger prismessig ofte mellom 5900 kr og 10,900 kr avhengig av antall og type lokale.

Les mer om våre lokaler til konfirmasjon her

Send forespørsel i dag:
E-post: post@gjestestuer.no
Ring: 488 91 603
Web: www.gjestestuer.no