Kurs og konferanse

Vi har konferanselokaler for mellom 10 - 130 deltakere i vakre omgivelser på Bygdøy. Gjestestuene ligger på Norsk Folkemuseum i Oslo. Hos oss er dere i byen – samtidig nyter dere fordelene man bare finner langt ut på landet med frisk luft, og ro og fred rundt arbeidsdagen. Vi har to plenumssaler og tre grupperom, samt flotte grønne uteområder. Og et kjøkken som virkelig imponerer — gang på gang.

Gjestestuene passer kanskje spesielt godt til møter og konferanser med internasjonale deltakere. I tillegg til det faglige innholdet gjennom dagen, har du som arrangør mulighet til å tilby deltakerne en smakebit av spennende norsk kulturhistorie.  Med beliggenhet 100 meter fra en stavkirke fra 1200-tallet, kan du ta med gjestene dine på en benstrekk 800 år tilbake i tid. Og vende tilbake til nåtiden og møtedagen med fornyet energi og et litt større perspektiv på ting.

Vi kan rigge slik dere ønsker med kinosal eller gruppebord. Alt av AV-utstyr er selvsagt på plass. Kjøkkenet vårt, TG Selskapsmat holder til på Gjestestuene og leverer matopplevelser både til møtelunsjen og konferansemiddagen.

Våre møtelokaler

Image

Festsalen og Blå Peisestue

Vårt største og vakreste lokale for mellom 30 - 120 gjester

Les mer
Image

Leie Gjestestuene på Norsk Folkemuseum

Lei hele huset til ditt eksklusive møte for opptil 120 deltakere

Les mer
Image

Folkestuen og Østerdalsstua

Lune og hyggelige møtelokaler for grupper på 20 - 40 deltakere
Les mer

Send forespørsel til post@gjestestuer.no
eller ring 488 91 603

Gjestestuene selskapslokaler - svalgangen
Image
Image