Konferansemiddag

Konferansemiddager er vår spesialitet - kontakt oss for skreddersydde opplegg og menyer

Hvorfor ikke legge konferansemiddagen til Gjestestuene selskapslokaler? Etter en lang møtedag i en av byens usjarmerende konferansesentre, vil en middag hos oss oppleves som et friskt pust i vakre omgivelser.

Gjestestuenes sentrale beliggenhet på Bygdøy gjør oss til et supert alternativ, der gruppen ikke trenger reise ut av byen for å nyte en landlig beliggenhet som gir deg "langt ut på landet" følelsen. Gjestestuene er en del av Norsk Folkemuseum og vi kan legge opp til hyggelige guidede turer i Friluftsmuseet før konferansemiddagen hvis det er ønsket. Vi har vår egen parkeringsplass for de som kommer med bil. Det er også plass til å parkere buss hvis man kommer i fellestransport.

Velg lokale

Festsalen og Blå Peisestue

40 - 70 gjester
Ligger i andre etasje
Leiepris 17,900 kr

Image
Les mer

Leie
hele huset

45 - 120 gjester
Eksklusivt
Leiepris 24,900 kr

Image
Les mer

Folkestuen og Østerdalsstua

10 - 40 gjester
Ligger i første etasje
Leiepris 10,900 kr

Image
Les mer

Leie
Sæterhytten

20 - 40 gjester
På Dronningberget
Leiepris 12.900 kr

Image
Les mer

Konferansemiddag i unike omgivelser

Det er plass til maksimalt ca 140 gjester i Festsalen, men vi har oftere middager for mellom 80 – 120 deltagere. I tillegg er det flere hyggelige stuer og mingle i vinterstid, eller hvis det regner. Sommerstid benyttes den trivelige gårdsplassen mye til servering av velkomstdrink før konferansemiddagen. Kjøkkenet på Gjestestuene drives av TG Selskapsmat. Med fokus på de beste europeiske mattradisjoner kan kjøkkenet trylle frem alt fra smakfulle kanapeer og minglemat, til store festmiddager. TG Selskapsmat har sitt kjøkken i Gjestestuenes selskapslokaler. Kjøkkenet teller fem dyktige kokker og en stor stab av profesjonelle servitører. Menyene følger sesongens utvalg, og fokuserer mye på norske råvarer av beste kvalitet. Du ser et stort utvalg priser og menyer på TG Selskapsmats hjemmesider  Ta kontakt med oss så lager vi forslag til en konferansekveld gjestene dine vil glede seg over lenge!
Forrett, carpaccio
TG Selskapsmat står for konferansemiddagen
Dessert, karamellpudding
Send forespørsel til post@gjestestuer.no
eller ring 488 91 603