Danseforestillinger og musikalske innslag

Vi setter en esktra spiss på festen din med musikk og dans!

Folkedansoppvisning på Gjestestuene

Folkedansoppvisning på Gjestestuene er alltid populært. Vi hjelper ofte kunder med å arrangere en eller annen form for folkedansoppvisning enten på gårdsplassen eller innendørs i vinterhalvåret. Vi kan også tilrettelegge for folkedanskurs hvor gjestene lærer nye oppvisningstriks.

Norsk Folkemuseums Dansegruppe teller vel 90 dansere i alderen seks til atten år, og har et bredt utvalg av norske folkedanser på repertoaret. Dansegruppen har flinke spellemenn og en aktiv medlemsmasse som opptrer både i Norge og internasjonalt. Dansegruppen på Norsk Folkemuseum ble startet for ca 50 år siden og gir ofte folkedansoppvisninger på ulike arrangementer.

Vi skreddersyr gjerne et program som passer til ditt selskap på Gjestestuene – ta kontakt så ordner vi det!

Dansemeny

Folkedansoppvisning

Dansere i alderen 13 – 25 år gir en forrykende forestilling med folkedanser som riler, springar og halling. Dansegruppen stiller med tre dansepar og spellemann. Om du heller ønsker barnedansere  i alderen fra syv til tretten år, stiller vi med opp til seks dansepar og spellemann.

Pris: 7500 kr pluss mva
Varighet: Ca 20 minutter

Folkedansoppvisning med kurs

Forestilling som ovenfor, men med et enkelt og gøyalt folkedanskurs for deg og dine gjester etterpå.

Pris: 9500 kr pluss mva
Varighet: Ca 45 – 60 minutter

Folkedanskurs

Vil dere lære å danse folkedans? Vi tilpasser nivået til gruppen, og lover en morsom opplevelse! Prisen inkluderer to instruktører/dansere og spillemann. Alle dansere og musikere bruker bunad. Vi forteller om bunader og instrument hvis ønskelig. Norsk eller engelsk.

Pris: 7000 kr (mva tilkommer ikke)

Spillemann eller minikonsert

Vi kan også tilby folkemusikere til arrangementet ditt. Det kan være spesielt morsomt med et slikt innslag hvis firmaet skal representere med utenlandske gjester. Vi gir deg en skreddersydd oppvisning eller minikonsert fra museets flinke folkemusikere.
Det er mange som velger en folkemusiker til vielser i stavkirken. det “å spelle brura inn i kirken” er en gammel tradisjon.

Pris: En musiker 2800 kr  
          To musikere 5000 kr 
Om nytt repertoar må øves inn tilkommer ekstra kostnader som avtales direkte.

Vi kan tilby konserter med  instrumenter som hardingfele, nøkkelharpe, fele, fløyte og munnharpe. Se mer på Folkedansen.no  Kontakt oss gjerne for skreddersydde tilbud.

Innslaget med dansekurs før middagen var en virkelig icebreaker – har aldri vært på en konferansemiddag med like livlig middagsaprat Seminarplanlegger 

Felespilleren satte prikken over i´en til selskapet