Møtemeny

Møtemeny kan være så mangt

På de store konferansestedene i Oslo sentrum er møtematen gjerne tilbredt for veldig mange mennesker som alle skal ha samme møtemeny. Selv om de kommer fra mange forskjellige firmaer. Det kan fort bli kaffe, baguette og mere kaffe. Mens man sitter i et sterilt møterom og forsøker å få med seg kurset eller diskursjonen som gjør at man har bestilt møtelokaler utenfor sine egne kontorer.

Hva er vitsen?

På Gjestestuene setter vi omgivelsene og maten litt mer i fokus. Hva er vitsen i å arrangerer eksterne møtedager hvis man ikke får noe litt ekstra med på kjøpet? Hos oss har gjestene store hyggelige rom å jobbe i, hvor vi fyrer på peisen om vinteren, og tar kaffepausen på gårdsplassen om sommeren. TG Selskapsmat lager gode møtemenyer som skal gjøre møtedagen enda bedre. Du skal ha faglig utbytte, men du skal også ha litt kulinarisk påfyll.

Vi har møtemenyer til mellom 500 -600 kr som inkluderer kaffe, te, oppskåret frukt og isvann som står klart ved ankomst. Servering av varm eller kald lunsj med mineralvann eller Munkholm legges til lunsj. Og til ettermiddagskaffen serveres  dagens ferske bakst; kake, sveler, vafler eller annet godt.

Nedenfor er et par eksempler. Snakk med TG Selskapsmat hvis du vil vite mer om møtemeny!

Ulike møtemenyer:

Lunsjtallerken

  • Estragonstekt landkyllingbryst, skalldyrsalat, ost og chutney, roastbeef, røkelaks og eggerøre, salat, dressing hjemmelaget brød og smør.

Tapastallerken

  • Sukkersaltet varmrøkt ørretfilet med petits pois puré, urtemarinerte scampi, parmaskinke, marinerte oliven og artisjokk, tomat- og jarlsbergterte, kyllingfilet og sweet chili saus. Hjemmelaget focaccia og aioli

Varm lunsj

  • Steinbitfilet med stekt sopp, tomat og kapers. Servert med aspargesbønner og poteter.
  • Ovnsbakt svinenakke med potetpuré og stekte grønnsaker. Timiansjy.
  • Grillet laksefilet med urtehollandaise. Med smørdampede grønnsaker og ris.
  • Estragon- og hvitløkstekt landkylling. Urterisotto og grønnsaker til.

Møtemeny på Gjestestuene