Bedriftsarrangement

Gjestestuene til bedriftsarrangement

Bedriftsarrangement av alle slag egner seg i møtelokalene på Gjestestuene. Lokalene ligger i unike omgivelser på Norsk Folkemuseum på Bygdøy. På Gjestestuene er det plass til maks ca 140 deltagere på arrangementer som møter, kurs, konferanser og middager.

Sommerstid brukes også vakre Sæterhytten  til sommerfester og firmaarrangementer for litt mindre bedrifter. Sæterhytten er en bygning som ligger på en liten kolle med utsikt over Frognerkilen og Oslo, ca 800 meter unna Gjestestuene. På Sæterhytten er det plass til rundt 40 gjester.

Begge lokalene ligger ved inngangen til Bygdøy og bare 10 minutter fra Oslo sentrum. På vår parkeirngsplass på Gjestestuene har vi gratis parkering for rundt 20 biler.

Servering av mat og drikke

Gjestestuene og Sæterhytten selskapslokaler tilbyr lyse og hyggelige lokaler til både små og store arrangementer, enten det gjelder et heldagsmøte, en forretningsmiddag, en presentasjon, en sommerfest eller julebordet. Vårt gode kjøkken, TG Selskapsmat, står for alt av servering, mat og drikke og legger til rette for en vellykket gjennomføring av arrangementet, enten det er et dagmøte eller en konferansemiddag.

Kombinerte bedriftsarrangement

Våre lokaler er svært fleksible og mange velger også å avslutte møtedagen med en middag hos oss. Vi kan i tillegg legge opp til ulike opplevelser i regi av Norsk Folkemuseum, som omvisninger, minikonserter og danseforestillinger. Skal det arrangeres internasjonale seminarer og konferanser treffer Gjestestuene godt med spennende norsk kulturhistorie og tradisjon. Vi er behjelpelig med å tilpasse og skreddersy et hvert bedriftsarrangement etter ønsker og behov.

Vintertilbud

Det er rimeligst å booke møtelokaler hos oss på dagtid mellom 08-17 mandag til torsdag i vintersesongen fra 1 januar til 30 april. Da leier vi ut Folkestuen, Østerdalsstua og Den Blå Peisestue for kun 2900 kr per rom. Den store Festsalen i andre etasje leies ut for 6900 kr i denne perioden. For resten av året gjelder litt andre priser. Ta gjerne kontakt for tilbud tilpasset ditt arrangement.

Gjestestuene og Sæterhytten er en del av Norsk Folkemuseum og leies ut til bedriftsarrangement for det mangfold av bedrifter som finnes både i privat og offentlig næringsliv.

Bedriftsarrangementer på Gjestestuene