Vi starter blogg på Gjestestuene!

Selskapsbloggen på Gjestestuene

Vi starter blogg på Gjestestuene på Norsk Folkemuseum! Dette har vi tenkt på lenge, men det har blitt med tanken. Men nå er det ny giv, og vi håper å komme med artikler et par ganger i måneden. Som en stor og aktiv leverandør av selskaper av alle slag, til både privatpersoner og bedrifter i Oslo og området rundt, synes vi at vi har mye stoff vi kan dele i en slik blogg. Den skal handle om hvordan man steller i stand selskap, kanskje sveipe innom kjøkkenet på Gjestestuene for å dele noen gode oppskrifter og lære hvordan man fileterer fisk, og kanskje skal bloggen også handle litt om hva som skjer i kulissene når det er fest hos oss. Vi håper det kan bli en artig og litt annerledes blogg, og inviterer til å komme med innspill du vil at vi skal skrive om.

Hvis du studerer vinkartet på bildet nøye, ser du at at det står Folkemuseets Restaurant på det. Bygningen som i dag huser Gjestestuene selskapslokaler huset før i tiden Norsk Folkemuseums restaurantbyning, og dette var et sted hvor folk kunne komme bare for å spise, eller de kunne kombinere de kulinariske nytelsene med kunnskapspåfyll om norsk historie og byggeskikk inne på museet. På vinkartet ser du at det er mulig å kjøpe en flaske god rødvin, årgang 1923, til rundt 20 kr flasken, mens du også kunne slippe rimeligere fra regningen ved å bestille et glass stikkelsbærvin fra Grimstad konserveringsfabrikk. Det kostet bare 3 kroner, som nok også var en relativt høy pris den gang.

Hvis du synes dette høres interessant ut og vil finne ut mer om å leie Gjestestuene til din feiring er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss.
post@gjestestuer.no