Valg av lokale til fest

Flotte festlokaler til feiring i Oslo

Valg av lokale til fest

Selskap og fest står sentralt i våre festlokaler på Gjestestuene. Hos oss kan du feire alt frå barnedåp, konfirmasjon, bryllup og runde tall til sommerfester, julebord og jubileer. Vi sørger for at du som gjest kan slappe av med venner og familie i vakre selskapslokaler. Nedenfor presenteres de ulike loklaene vi leier ut. Hos oss leier du med bevertning fra TG Selskapsmat som driver det lyse og moderne kjøkkenet i våre utleielokaler.

Image

Festsalen er det største festlokale på Gjestestuene på Norsk Folkemuseum. Rommet har vinduer som slipper inn masse lys og håndmalte blomsterranker på veggene.

Med plass til mellom 30 - 130 gjester til bords kan rommet brukes til en rekke ulike anledninger.

Den Blå Peisestue er saongen som alltid følger Festsalen til utleie. Rommet er lunt og har håndmalte dekorasjoner på veggene. Sofaer, empirstoler og litt lavere kaffebord gjør rommet velegnet til kaffeservering etter middag.

Her kan rundt 40 - 45 gjester sitte ned eller mingle med en velkomstdrink før festen kommer i gang.

Image
Image

Østerdalsstua er det minste rommet på Gjestestuene. Det passer ypperlig for anledninger som dåpsfeiring og mindre middager med rundt 20 gjester. Det er åpen peis i rommet, og blyglassvinduer gir et lunt preg som oppleves spesielt hyggelig i den sure og kalde årstiden.  

Folkestuen er et anvendelig utleielokale som brukes både til møter, middager og konfirmasjon. Det er takhengt projektor og lerret i rommet, og utsikt til det frodige kulturlandskapet på Norsk Folkemuseum.

Rommet kan rigges på ulikt vis og har plass til alt mellom 15 - 50 gjester.

Image

Rett lokale til rett anledning

På Gjestestuene får du festlokaler tilrettelagt for ditt selskap, uansett om opplevelsen skal være løs og ledig eller mer høytidelig og pyntet. Til alle anledning er det viktig for oss at du og gjestene dine sitter igjen med gode minner etter feiringen. Med vår eventyrlige beliggenhet på Norsk Folkemuseum, og med et like eventyrlig kjøkken som tryller frem det beste årstiden har å by på, tror vi at vi klarer det: Å lage en flott og minnerik feiring for deg i våre vakre festlokaler. Som du kan ta med videre når siste matbit er spist og siste gjest har dratt hjem.

Festlokaler
Festlokaler
Send forespørsel til post@gjestestuer.no
eller ring 488 91 603