Selskapslokaler i Oslo

Gjestestuene og Sæterhytten.
Våre selskapslokaler ligger på Bygdøy i Oslo og er en del av Norsk Folkemuseum og Bygdø Kongsgård.

Gjestestuene

Strømsborgveien 2, 0287 OSLO

Sæterhytten

Bygdøyveien 30, 0287OSLO

Våre selskapslokaler

Selskapslokaler i Oslo med historisk og kulturell profil. På Gjestestuene har vi fire festlokaler å leie ut; Festsalen, Den Blå Peisestue, Folkestuen og Østerdalsstua. Disse lokalene ligger under felles tak. Fra gårdsplass og vinduer har du utsikt til det vakre kulturlandskapet på Folkemuseet, med gamle tun og en stavkirke fra middelalderen.

Selskapslokaler i Oslo

Fra Festsalen

Selskapslokalene er fra 1917 og er bygget i romantisk nasjonal stil av den kjente norske arkitekten Magnus Poulssen. Rommene i første etasje har rustikt tømmerpanel, og preges av en hyggelig, lun og tradisjonell stil. Festsalen og Den Blå Peisestue i andre etasje har vegger med håndmalt vakker dekor, og er litt mer høytidsstemt enn første etasje.  De grønne uteområdene med champagnepaviljong og hagemøbler gir en ekstra dimensjon til ditt arrangement fra tidlig vår til sen høst. Vinterstid fyres det ofte i de store peisene på Gjestestuene.

Et helt spesielt selskapslokale i Oslo

Du kan også leie Sæterhytten som ligger for seg selv på en liten kolle innerst i Frognerkilen, circa en kilometer unna Gjestestuene og Norsk Folkemuseum. Sæterhytten er et helt spesielt festlokale med utsikt over hele Oslo, perfekt når mindre selskaper med opp til 40 deltakere skal feire de store anledningene!

Selskapslokaler i Oslo

Sæterhytten selskapslokale.

Vi har gratis parkeringsplass til ca 20 biler på Gjestestuene og ca 10 biler på Sæterhytten. Det er gode bussforbindelser fra holdeplassen Kongsgården med buss 30 Bygdøy. Busssen går i 10-minutters intervaller på dagtid, og 15 minutters intervaller på kveldstid. Avstanden til sentrum er på ca 4 km.

Se våre betingelser og avbestillingsregler her

Førsteklasses mat og drikke fra TG Selskapsmat

TG Selskapsmat

Oppdekking i Festsalen

Gjestestuene huser et lyst og moderne kjøkken som drives av TG Selskapsmat. TG Selskapsmat er fast leverandør av all mat og drikke til arrangementene på Gjestestuene. TG Selskapsmat sine hjemmesider finner du her.  På kjøkkenet jobber seks dedikerte kokker som tryller frem nydelige smaksopplevelser, og på bakrommet sørger hovmester og en proff stab av serveringspersonale for at selskapet går på skinner.

Kjøkkenet har både a la carte meny og ulike pakkeløsninger å velge mellom. Til sommeravslutninger er kjøkkenets Grillpakke svært populær, mens til bryllup og feiringer er det mer vanlig med klassiske tre- eller fire-retters menyer.

Takk for oss! Vi hadde en perfekt sommerfest hos dere. Alle gjorde jobben sin slik at vi i arrangementskomiteen også kunne slappe av å nye sommeren på Gjestestuene. Grillpakken var midt i blinken – har dere ledig første fredag i juni neste år også?
Send forespørsel til post@gjestestuer.no
eller ring488 91 603