Selskap og fest

Flotte festlokaler til feiring i Oslo

Feiring i Oslo

Selskap og fest står sentralt i våre festlokaler på Gjestestuene. Hos oss kan du feire alt frå barnedåp, konfirmasjon, bryllup og runde tall til sommerfester, julebord og jubileer. Vi sørger for at du som gjest kan slappe av med vennene dine i vakre selskapslokaler, mens personale og kjøkken diskret styrer alt fra velkomst til “vel overstått” for deg.

Velg festlokaler til din feiring

Rett lokale til rett anledning

På Gjestestuene får du festlokaler tilrettelagt for ditt selskap, uansett om opplevelsen skal være løs og ledig eller mer høytidelig og pyntet. Til alle anledning er det viktig for oss at du og gjestene dine sitter igjen med gode minner etter feiringen. Med vår eventyrlige beliggenhet på Norsk Folkemuseum, og med et like eventyrlig kjøkken som tryller frem det beste årstiden har å by på, tror vi at vi klarer det: Å lage en flott og minnerik feiring for deg i våre vakre festlokaler. Som du kan ta med videre når siste matbit er spist og siste gjest har dratt hjem.

Festlokaler
Festlokaler

Lokaler tilpasset ulike anledninger

På Gjestestuene disponerer du som gjest opp til fire flotte festlokaler som kan tilpasses til et bredt utvalg arrangementer. Du kan leie hele huset, en etasje eller bare et enkelt rom.

Sommerstid leier vi også ut Sæterhytten på Bygdø Kongsgård. Sæterhytten er et lite sted som ligger for seg selv rett ovenfor Frognerkilen på Bygdøy.

Bryllup
Vi tilbyr bryllupsfeiring og fest i ulike størrelser i naturskjønne omgivelser der mat, drikke og godt vertskap står sentralt

Se mer om å leie bryllupslokaler på Gjestestuene

Konfirmasjon
Vi har ulike pakkeløsninger vi kan tilby til små og store konfirmasjonsfeiringer. Du kan velge mellom fire leiealternativer, litt avhengig av hvor mange dere er og hva slags ramme dere ønsker rundt deres feiring.

Se mer om lokaler til konfirmasjon

Dåp
Vi har ofte dåpsfeiring eller navnedagsselskap på Gjestestuene. Mange slike selskaper er små, med bare rundt 20-30 deltakere. Ofte legges selskapet til formiddag og det skal ikke vare så lenge. Jubilanten sover ofte på deler av festen : ) Vi har rom som passer uansett antall og tidspunkt.

Se mer om lokaler til dåp og navnedag

Julebord
Vi våger påstanden om at det finnes få steder i Norge som passer bedre til julebord en Gjestestuene på Norsk Folkemuseum! Hvor ellers er du i omgivelser ogdel av en kulturhistorie som passer så godt til denne tradisjonsrike førjulstiden?
Bestill i tide – juleborddatoer forsvinner fortere en snøflak på våt mark!

Se mer om julebord på Gjestestuene

 

  • Uteområder på Gjestestuene

    Uteområdene på Gjestestuene

Send forespørsel til post@gjestestuer.no
eller ring 488 91 603