Leie festlokale i Oslo

Skal du feire noe spesielt i år? I Gjestestuene selskapslokaler på Bygdøy arrangerer vi fest for små og store anledninger. Gjestestuene er en del av Norsk Folkemuseum. Vi tilrettelegger for selskap fra 15 til 130 gjester. Du kan velge mellom fire rom: Festsalen, Den Blå Peisestue,  Folkestuen og Østerdalsstua.  Fra gårdsplassen og vinduene har du storslått utsikt til det vakre grønne kulturlandskapet på Folkemuseet med gamle tun og en stavkirke fra middelalderen.

Om sommeren kan du også leie Sæterhytten hvis du trenger et festlokale i Oslo med fantastisk beliggenhet som passer for mindre grupper på mellom 15 - 40 gjester. Sæterhytten på Bygdø Kongsgård ligger for seg selv på en liten kolle innerst i Frognerkilen. Sæterhytten er et helt spesielt historisk festlokale med luftig utsikt over  Oslo, perfekt når mindre selskaper skal feire de store anledningene!

Image
Image
Image

Komponer din egen fest

Det er selvsagt mulig å kombinere de ulike festlokalene. Skal du bare invitere 20 gjester, passer det fint å leie Folkestuen.  Inviterer du fler en ca 60 gjester til festen, vil du kanskje leie hele huset eksklusivt for deg selv og gjestene dine. Det er plass til maks ca 130 gjester sittende i Festsalen på Gjestestuene.

På det moderne kjøkkenet på Gjestestuene finner du vår gode samarbeidspartner TG Selskapsmat som skaper perfekte menyer til enhver type fest. Til høytidelig feiring passer det best med en tre- eller fireretters festmeny, mens til en firmaavslutning før sommerferien vil en grill-buffet treffe blink.

Vi er stolte over å samarbeide med TG Selskapsmat som leverer alt av servering, mat og drikke i våre festlokaler. Få inspirasjon til festmenyen.

På Gjestestuene har vi gratis parkeringsplass til ca 20 biler, på Sæterhytten er det plass til ca 10 biler. Det er også gode buss- og natt-bussforbindelser til byen. Buss 30 Bygdøy går i 10-minutters intervaller på dagtid, og 15 minutters intervaller på kveldstid. Bussen når Nasjonalteateret på rundt 12-15 minutter fra holdeplassen Kongsgården som ligger rett ved Gjestestuene og ca 8 - 10 minutters gange fra Sæterhytten. Avstanden til sentrum er på ca 4 km.

Hva koster det å leie festlokale?

Leie hele Gjestestuene: 24,900 kr
Leie Festsalen og Den Blå Peisestue: 17,900 kr
Leie Folkestuen og Østerdalsstua: 10,900 kr
Leie Folkestuen: 7,900 kr
Leie Sæterhytten: 12,900 kr

Send din forespørsel i dag

Vi hjelper deg så fort vi kan. De fleste henvendelser svarer vi på i løpet av noen timer. Er det travelt kan det ta opp til 24 timer.