Leie festlokale i Oslo

Leie Festlokale på Gjestestuene

På Gjestestuene kan du leie festlokale i forskjellige størrelser som passer til akkurat ditt selskap. Vi tilrettelegger for selskap fra 15 til 130 gjester. Vi har fire festlokaler vi leier ut;  FestsalenDen Blå Peisestue,  Folkestuen og Østerdalsstua. Disse lokalene ligger under felles tak på Gjestestuene. Fra gårdsplass og vinduer har du utsikt til det vakre kulturlandskapet på Folkemuseet, med gamle tun og en stavkirke fra middelalderen.

Du kan også leie Sæterhytten som ligger for seg selv på en liten kolle innerst i Frognerkilen. Sæterhytten er et helt spesielt festlokale med utsikt over hele Oslo, perfekt når mindre selskaper skal feire de store anledningene!

Komponer din egen fest

Det er selvsagt mulig å kombinere de forskjellige festlokalene. Har du bare 20 gjester, passer det fint å leie Folkestuen.  Inviterer du fler en ca 60 gjester til festen, vil du kanskje leie hele huset eksklusivt for deg selv. Det er plass til maks ca 130 gjester sittende i Festsalen på Gjestestuene.

Sæterhytten er et lite festlokale som ligger for seg selv i bøkeskogen rett ovenfor Frognerkilen, ved inngangen til Bygdøy. Stedet kan du leie hvis dere er en gruppe på mellom 15 – 40 som vil feire sommeren i det grønne.

På Gjestestuene har vi gratis parkeringsplass til ca 20 biler, på Sæterhytten er det plass til ca 10 biler. Det er også gode buss- og natt-bussforbindelser til byen. Buss 30 Bygdøy går i 10-minutters intervaller på dagtid, og 15 minutters intervaller på kveldstid. Bussen når Nasjonalteateret på rundt 12-15 minutter fra holdeplassen Kongsgården som ligger rett ved Gjestestuene og ca 8 – 10 minutters gange fra Sæterhytten. Avstanden til sentrum er på ca 4 km.

Priser leie av lokale

Leie hele huset:
Leie Festsalen og Den Blå Peisestue:
Leie Folkestuen og Østerdalsstua:
Leie Sæterhytten:
Leie Folkestuen eller Østerdalsstua: 

18,900 kr
13,900 kr
7,900 kr
7,900 kr
5900 kr

meny fra TG Selskasmat

På det moderne kjøkkenet vårt finner du vår gode samarbeidspartner TG Selskapsmat som skaper perfekte menyer til enhver type fest. Til høytidelig feiring passer det best med en tre- eller fireretters festmeny, mens til en firmaavslutning før sommerferien vil en grill-buffet treffe blink.

Vi er stolte over å samarbeide med TG Selskapsmat som leverer alt av servering, mat og drikke i våre festlokaler. Få inspirasjon til festmenyen.

Send din forespørsel i dag

Vi hjelper deg så fort vi kan. De fleste henvendelser svarer vi på i løpet av noen timer. Er det travelt kan det ta opp til 24 timer.

  • post@gjestestuer.no
  • Ring 488 91 603