Kontakt oss

Gjestestuene selskapslokaler

Besøksadresse: Strømsborgveien 2, 0287 Oslo
Telefon: 22 12 37 00/48 89 16 03
Epost: post@gjestestuer.no
Gjestestuene har sin egen parkeringsplass med oppstilling for ca 20 biler. Nærmeste holdeplass med offentlig transport er Kongsgården med rute 30 Bygdøy. Buss fra byen går vanligvis i ti-minutters intervaller. I helgene går det nattbuss fra Bygdøy, fra stoppestedet Norsk Folkemuseum utenfor hovedinngangen på museet. Gjestestuene ligger ca 4 km fra Oslo sentrum. Her finnes opplysninger om rutetider for nattbussen. Og her er lenke til Ruter.

Sæterhytten selskapslokale

Besøksadressse: Bygdøyveien 30, 0287 Oslo
Telefon: 22 12 37 00/48 89 16 03
Epost: post@gjestestuer.no
Sæterhytten har sin egen parkeringsplass med oppstilling for ca 7-8 biler. Adkomst er opp en grusvei i Bygdøyveien 30 som er stengt med bom når stedet ikke er i bruk. Det kan derfor være lurt å parkere i Bygdøyveien hvis bilen skal hentes neste dag. Bommen står alltid åpen når det er arrangementer på Sæterhytten, slik at taxier kan kjøre helt frem. Nærmeste holdeplass med buss er Frognerkilen med rute 30 Bygdøy. Det er en bratt sti rett opp til Sæterhytten ved holdeplassen – Sæterhytten ligger i henget rett ovenfor bussholdeplassen. Det går flere slakere stier opp til Sæterhytten langs Dronning Blancas vei. Se lenker til ruteinformasjon i beskrivelsen ovenfor.

TG Selskapsmat

Besøksadresse: Strømsborgveien 2, 0287 Oslo
Kontoradresse: Maridalsveien 255 B, 0872 Oslo
Telefon: 23 24 25 90
Epost: tgsmat@tgsmat.no
Web: www.tgsmat.no
TG Selskapsmat står for servering, mat og drikke på Gjestestuene, Sæterhytten, Bogstad Gård og Maritimt Museum. Kjøkkenet har sine produksjons- og kontorlokaler på Gjestestuene. TG Selskapsmat har i tillegg til selskapsvirksomheten stor produksjon av catering ut av huset.

Litt om oss

Siden 2005 har Gjestestuene på Norsk Folkemuseum i Oslo fungert som selskapslokaler for ulike typer arrangementer. I 2011 ble det nyrestaurerte lysthuset Sæterhytten, som ligger innerst i Frognerkilen, inkludert i virksomheten. Vi samarbeider  også med selskapslokalene på Bogstad Gård og med Røylen selskapslokale på Norsk Maritimt Museum. Alle stedene drives av Stiftelsen Norsk Folkemuseum. TG Selskapsmat er vår partner på servering, mat og drikke.