Møtelokaler i Oslo

Hvorfor leie møtelokaler i Oslo når du får langt-ut på-landet følelsen på Bygdøy?
Velg mellom vakre Sæterhytten eller Gjestestuene

Velg møterom til anledningen

Gjestestuene tilbyr møterom til kurs, møter og konferanser for grupper på mellom 10 - 130 deltakere. Gjestestuene ligger på vakre Bygdøy, ca 3 km fra Oslo sentrum, og er en del av Norsk Folkemuseum. Til grupper på mellom 10 – 40 deltagere tilbyr vi leie av møtelokalene Folkestuen og Østerdalsstua. Til større grupper kan hele huset med plenumssal i andre etasje leies. Vi har selvsagt godt møteteknisk utstyr inkludert i leieprisen.

Uteområdene våre er populære i sommerhalvåret, både til møtepauser og som hyggelig minglested før lunsj eller middag med forretningsforbindelser og kollegaer. Møtedeltagerne har gratis adgang til Friluftsmuseet hvis de ønsker det. Om vinteren kan vi tenne i de åpne peisene på Gjestestuene for å skape ekstra hygge rundt møtedagen.

Vi kan rigge møtelokalene med løsninger som kinosaloppsett, klasserom, hestesko og småbord. Vi har to møterom med projektor, lyd og lerret og to rom som benyttes mer til gruppearbeid, lunsjavvikling og kaffepauser. Til små grupper er det mulig kun å leie et enkelt møtelokale.

Våre møtelokaler

Festsalen og Blå Peisestue

40 - 70 gjester
Ligger i andre etasje
Leiepris 14,900 kr

Image
Les mer

Leie
hele huset

45 - 130 gjester
Eksklusivt
Leiepris 20,900 kr

Image
Les mer

Folkestuen og Østerdalsstua

10 - 45 gjester
Ligger i første etasje
Leiepris 8900 kr

Image
Les mer

Leie
Sæterhytten

20 - 40 gjester
Grønt sommerparadis Leiepris 9900 kr

Image
Les mer

Send forespørsel til post@gjestestuer.no
eller ring 488 91 603