Møtelokaler i Oslo

Hvorfor leie møtelokale i et av byens konferansefabrikker når du kan arrangere møtet på vakre Sæterhytten i det grønne eller Gjestestuene på Norsk Folkemuseum?

Møtelokaler i Oslo

Vi har alt av møteteknisk utstyr i våre møtelokaler, førsteklasses kjøkken og enkel adkomst fra heksegryta både med buss, bil, sykkel og Bygdøybåtene. Tenk litt utenfor boksen – en møtedag i Oslo trenger ikke være grå, steril og tilby kantinebuffet. 

Vi har møtelokaler for alt fra 10 – 130 deltagere på vakre Bygdøy i Oslo. Kontakt oss så finner vi noe som passer for deg!

Lokaler til møtedag

Festsalen og
Blå Peisestue

45 – 70 gjester
Ligger i andre etasje
Leiepris 13,900 kr

Møtelokaler i Oslo, Festsalen på Gjestestuene

Festsalen til møtedagen

Bestill her
leie
hele huset

45 – 140 gjester
Eksklusivt
Leiepris 18,900 kr

Møtelokaler i Oslo, Gjestestuene sett fra gårdsplassen

Gjestestuene på Norsk Folkemuseum

Bestill her
Folkestuen og
Østerdalsstua

10 – 45 gjester
Ligger i første etasje
Leiepris 7900 kr

Møtelokaler i Oslo, Østerdalsstua

Østerdalsstua

Bestill her
Leie
sæterhytten

15 – 40 gjester
Innerst i Frogerkilen
Leiepris 8900 kr

Sæterhytten i det grønne

Bestill her

Velg møtelokaler som passer

Gjestestuene tilbyr møterom i Oslo til kurs, møter og konferanser. Vi ligger på vakre Bygdøy, 4 km fra Oslo sentrum, og er en del av Norsk Folkemuseum. Møtedeltagerne har gratis adgang til Friluftsmuseet hvis de ønsker det.
Til grupper på mellom 10 – 40 deltagere tilbyr vi leie av møtelokalene Folkestuen og Østerdalsstua. Til større grupper opp til 140 personer kan hele huset med plenumssal i andre etasje leies. Vi har selvsagt godt møteteknisk utstyr inkludert i leieprisen.

Uteområdene våre er populære i sommerhalvåret, både til møtepauser og som hyggelig minglested før lunsj eller middag med forretningsforbindelser og kollegaer. Vinterstid kan vi tenne i de åpne peisene på Gjestestuene for å skape ekstra hygge rundt møtedagen.

Vi kan rigge møtelokalene med løsninger som kinosaloppsett, klasserom, hestesko og småbord. Vi har to møterom med projektor, lyd og lerret og to rom som benyttes mer til gruppearbeid, lunsjavvikling og kaffepauser. Til små grupper er det mulig kun å leie et enkelt møtelokale.

Vi leier også ut vesle Sæterhytten til mindre møter og kurs for mellom 15 – 30 deltagere. Stedet ligger på en kolle rett ved Frognerkilen, med utsikt over hele Oslo.

Møterom med egen parkeringsplass

Våre møtelokaler har gratis parkering for rundt 20 biler. I tillegg er det stor parkeringsplass med god kapasitet ca 150 meter unna, i Museumsveien 10.

Til møtepauser kan deltagerne rusle rundt i Friluftsmuseet på Norsk Folkemuseum hvis de vil. Vi arrangerer også spennende omvisning som vi gjerne tilrettelegger etter gruppens størrelse og ønsker.

Send forespørsel til post@gjestestuer.no
eller ring 488 91 603