Festsalen

Vårt vakreste selskapslokale

Festsalen er vårt vakreste rom og brukes til alt fra bryllup til sommerfester for firmaer som skal ha avslutning før sommeren. Håndmalte vegger med slyngende blomsterranker og eksotiske fugler i en nordisk fargepalett gjør rommet lyst og romantisk.  Med store vinduer på begge sider har gjestene nydelig utsikt over Norsk Folkemuseum og Bygdøy Kongsgård. Den store private gårdsplassen brukes mye i årets lyse måneder og er nesten som et eget rom i det grønne. Ofte ferdiggriller vi menyen ute på gårdsplassen mens gjestene mingler med velkomstdrinken.

Det er plass til alt mellom 30 – 140 gjester i Festsalen, og rommet kan rigges på mange ulike måter. Vi bruker ovale bord til middager, men kan også rigge i hestesko eller kinosaloppsett, for eksempel til ulike møtearrangementer. Det er takhengt projektor, lerret og et godt BOSE lydanlegg i salen. Lydanlegget kan brukes både til bøylemikrofon og til dansemusikk. Selvsagt har vi også vårt eget trådløse nettverk i huset som er tilgjengelig for alle som besøker oss.

Om vinteren er den åpne peisen mye i bruk. Det gir stemning til fester og inspirasjon og hygge til møtedagen.  Et Kawai piano gjør det enkelt å organisere levende musikk. Festsalen har også et lite tilstøtende rom som ofte brukes til gaverom, eller for oppsett av buffet.

Peisestuen følger alltid Festsalen

Salongen Den Blå Peisestue ligger noen trappetrinn ned fra Festsalen, og leies alltid ut sammen med Festsalen. I Den Blå Peisestue er det populært å servere kaffe etter middag hvis det er et mindre selskap. Lokalet er også et populært rom for den som ikke liker høy musikk når det blir danset i Festsalen.

Hyggelige uteområder

Den store gårdsplassen benyttes mye sommerstid, både til velkomst og for hyggelig kvelder i festlig. Vi har hvite bord og benker fra Hødnebø gruppert på gårdsplassen, og en paviljong der våre smilende servitører deler ut velkomstdrikke til gjestene. Flaggstang har vi også, hvis  det er noen som skal feires spesielt.

Ulike måter å innrede Festsalen på

Nedenfor har vi satt opp noen eksempler på hvordan det er mulig å rigge bordene i Festsalen. Det finnes enda flere varianter, men maks er 12 ovale bord, eller ca 60 – 65 personer på E-bord.