Gjestestuene selskapslokaler

Lokaler til alle typer fest – Gjestestuene selskapslokaler

Gjestestuene selskapslokaler på Norsk Folkemuseum ligger i et vakkert miljø omkranset av gamle tun og en stavkirke fra 1200-tallet. Vi tilbyr selskapslokaler til leie for bryllup og konfirmasjon, møter og konferanser, sommerfester og julebord. I Gjestestuenes selskapslokaler arrangeres ulike begivenheter for alt mellom 15 og 140 gjester.

Huset er fra 1917 og er bygget i romantisk nasjonal stil av den kjente norske arkitekten Magnus Poulssen. Rommene i første etasje har rustikt tømmerpanel, og preges av en hyggelig, lun og tradisjonell stil. Festsalen og Den Blå Peisestue i andre etasje har vegger med håndmalt vakker dekor, og er litt mer høytidsstemt enn første etasje.  De grønne uteområdene med champagnepaviljong og hagemøbler gir en ekstra dimensjon til ditt arrangement fra tidlig vår til sen høst. Vinterstid fyres det ofte i de store peisene på Gjestestuene.

Selskapslokaler i Oslo

Gjestestuene selskapslokaler byr på perfekt beliggenhet blant gamle furukroner på Bygdøy i Oslo. Vår nærmeste nabo er den staselige stavkirken fra Gol fra 1200-tallet. Vi har vidt utsyn til gamle tun på Norsk Folkemuseum på den ene siden og Bygdø Kongsgård på den andre siden.

Festsalen, Folkestuen, Den Blå Peisestue og Østerdalstua er de fire lokalene som sammen utgjør Gjestestuene i dag. Til noen arrangementer passer det å leie hele huset, til andre arrangement passer det bedre med et enkelt lokale. Hvis det er ønsket har alle som leier våre selskapslokaler fri entre til Norsk Folkemuseum.

TG Selskapsmat

Lokalene huser et lyst og moderne kjøkken som drives av TG Selskapsmat. TG Selskapsmat er fast leverandør av all mat og drikke til arrangementene på Gjestestuene. I tillegg tilbyr TG Selskapsmat catering til kunder utenfor Gjestestuene. TG Selskapsmat sine hjemmesider finner du her. Se også denne tre minutters filmen, hvis du ønsker et bedre innblikk i hva Gjestestuene og TG Selskapsmat kan gjøre for ditt arrangement.

Les mer om:

Gjestestuene selskapslokaler