Folkedansoppvisning

Folkedansoppvisning på Gjestestuene

Folkedansoppvisning på Gjestestuene er alltid populært. Gjestestuene hjelper ofte kunder med å  arrangere en eller annen form for folkedansoppvisning enten på gårdsplassen eller innendørs i vinterhalvåret. Vi kan også tilrettelegge for folkedanskurs hvor gjestene lærer nye oppvisningstriks. Norsk Folkemuseums Dansegruppe teller vel 90 dansere i alderen seks til atten år, og har et bredt utvalg av norske folkedanser på repertoaret. Dansegruppen har flinke spellemenn og en aktiv medlemsmasse som opptrer både i Norge og internasjonalt. Dansegruppen på Norsk Folkemuseum ble startet for ca 50 år siden og gir ofte folkedansoppvisninger på ulike arrangementer. Vi skreddersyr gjerne et program for deg som passer til ditt selskap på Gjestestuene.

Folkedansoppvisning:

Dansere i alderen 13 – 25 år gir en forrykende forestilling med folkedanser som riler, springar og halling. Dansegruppen stiller med tre dansepar og spellemann. Om du heller ønsker barnedansere  i alderen fra syv til tretten år, stiller vi med opp til seks dansepar og spellemann.

Pris: 7500 kr pluss mva
Varighet: Ca 20 minutter

Folkedansoppvisning med kurs:

Forestilling som ovenfor, men med et enkelt og gøyalt folkedanskurs for deg og dine gjester etterpå.

Pris: 9500 kr pluss mva
Varighet: Ca 45 – 60 minutter

Folkedanskurs:

Vil dere lære å danse folkedans? Vi tilpasser nivået til gruppen, og lover en morsom opplevelse! Prisen inkluderer to instruktører/dansere og spillemann. Alle dansere og musikere bruker bunad. Vi forteller om bunader og instrument hvis ønskelig. Norsk eller engelsk.

Pris: 7000 kr (mva tilkommer ikke)

Spillemann eller minikonsert:

Vi kan også tilby folkemusikere til deres arrangement. Spesielt hvis firmaet skal representere med utenlandske gjester kan det være et morsomt innslag med en oppvisning fra museets folkemusikere. Det er ofte populært å ha spillemann hvis man skal gifte seg i stavkirken.

Pris: Per musiker 2500 kr pluss mva
Om nytt reportoar må øves inn tillkommer ekstrakostnader som avtales direkte.

Vi kan tilby konserter med  instrumenter som hardingfele, nøkkelharpe, fele, fløyte og munnharpe. Se mer på Folkedansen.no  Kontakt oss gjerne for skreddersydde tilbud.

Norsk Folkemuseums dansegruppe-1 Folkedansoppvisning Norsk Folkemuseums dansegruppe-10Folkedansoppvisning