Leie festlokale

Leie festlokale på Gjestestuene

På Gjestestuene kan du leie festlokale i forskjellige størrelser som passer til akkurat ditt selskap. Vi tilrettelegger for selskap fra 15 til 130 gjester. Vi har fire festlokaler vi leier ut;  FestsalenDen Blå Peisestue,  Folkestuen og Østerdalsstua. Disse lokalene ligger under felles tak på Gjestestuene. Fra gårdsplass og vinduer har du utsikt til det vakre kulturlandskapet på Folkemuseet, med gamle tun og en stavkirke fra middelalderen.

Du kan også leie Sæterhytten som ligger for seg selv på en liten kolle innerst i Frognerkilen. Sæterhytten er et helt spesielt festlokale med utsikt over hele Oslo, perfekt når mindre selskaper skal feire de store anledningene!

Det er selvsagt mulig å kombinere de forskjellige festlokalene. Har du bare 20 gjester, passer det fint å leie Folkestuen.  Inviterer du fler en ca 60 gjester til festen, vil du kanskje leie hele huset eksklusivt for deg selv. Det er plass til maks ca 130 gjester sittende i Festsalen.

Vi har gratis parkeringsplass til ca 20 biler, samt gode buss- og natt-bussforbindelser til byen. Buss 30 Bygdøy går i 10-minutters intervaller på dagtid, og 15 minutters intervaller på kveldstid. Bussen når Nasjonalteateret på rundt 12-15 minutter fra holdeplassen Kongsgården som ligger rett ved Gjestestuene. Avstanden til sentrum er på ca 3 km.

Leie festlokale så står vi for førsteklasses mat og drikke

På det moderne kjøkkenet vårt finner du vår gode samarbeidspartner TG Selskapsmat som skaper perfekte menyer til enhver type fest. Til høytidelig feiring passer det best med en tre- eller fireretters festmeny, mens til en firmaavslutning før sommerferien vil en grill-buffet treffe blink.

Vi er stolte over å samarbeide med TG Selskapsmat som leverer alt av servering, mat og drikke i våre festlokaler. Få inspirasjon til festmenyen.

Opplevelser til festen

Leter du etter noe du kan underholde gjestene dine med? Hvorfor ikke ta dem med på en spennende omvisning i  Friluftsmuseet eller på en aktuell utstilling? Vi kan også tilby feiende flotte danseforestillinger med museets folkedansgruppe som ofte opptrer ved store arrangementer. Les mer om disse tilbudene under Opplevelser.

Sommer på Gjesestuene - leie festlokale Oslo