Minnesamvær

Selskapslokaler til minnesamvær

Gjestestuene benyttes også til minnesamvær når et kjært familiemedlem har gått bort. I rolige omgivelser og med gode parkeringsmuligheter i nærheten er våre lokaler velegnet til slike formål. Våre lune og tradisjonstro lokaler er med på å skape en verdig ramme for en minnestund i fellesskap. Det er en gammel skikk og samles for å hedre minnet etter den som har gått bort. Et slikt fellesskap med familie og venner oppleves ofte som betydningsfullt og godt, og kan kanskje være del av sorgarbeidet for de som deltar.

Mindre minnesamvær passer godt i Folkestuen eller Den Blå Peisestue. Er det mange skrøpelige deltagere er kanskje Folkestuen i første etasje mest velegnet. Da unngår man trapper. Festsalen benyttes for minnesamvær hvor det er flere en ca 45 deltagere. Det finnes heis til Festsalen som ligger i andre etasje.

TG Selskapsmat står for servering av mat og drikke til alle arrangementer på Gjestestuene. Til minnestunder er kanskje snitter og kake det som er mest vanlig, men det går selvsagt også an å velge andre typer menyer. Du ser mer om menyer og priser ved å trykkee på denne lenken: TG Selskapsmat

Priser leie av lokaler til minnesamvær:

Folkestuen
(Første etasje)
4900 kr
Den Blå Peisestue
(Trapp)
4900 kr
Festsalen
(Andre etasje med heis)
7500 kr

Av og til får vi forespørsler om blomster til minnesamvær. Vi har et samarbeid med Blomsterhagen på Abildsø Vi synes deres buketter og dekorasjoer er vakre og at de kler våre lokaler godt.